dün metih sipahioğlu bunu açıkladı ve 1 senede 2 ayrı lig oldugunu ve bunların aynı anda oynamadığını bu yüzden 1 senede 2 ayrı şampiyon olduğunu söyledi ayrıca bu durum dünyanın en büyük liglerinden seria a da da yaşanmıştır ve kabul edilmiştirbir fbli attığım 2 fotoğrafı açıklayabilir mi ?
ve fanatiker kuduracakYıldızlar eklenince forma satışları patlayacak her şey maddi para olmasa bunları kimse konuşmaz.
İdman Gücü vardır hala var ama Trabzonspor daha büyük, eğer o takım ayrılmasaydı şu an Trabzon Süper Lig'in en iyi takımı olacaktı büyük ihtimalle. Keşke ayrılmasaydı daTrabzonun kuruluş tarihi 1967 nasıl oluyor o?
her şey zincirlemeve fanatiker kuduracak
evet kelebek etkisi gibiher şey zincirleme
aynen sığmaz ki beşiktaş gibi yaparlar belkisayılırsa trabzonun logosunu merak ediyorum 9 yıldızı nereye koyacak
Ben zaten Fenerbahçe bunu yazınca başarı sağlayamayınca "yeniden yıldızlara mı bağladınız?" demiştim. Fenerbahçe zaten her sene böyle yapıyor.Bak Galatasaraylıyım, isterse herkesin 10 yıldızı olsun bizim 1 yıldızımız olsun. Saha da mertçe, adilce kazanmak yıldız sayısından daha önemli.
S-sana sarılabilir miyim? Sanırım en iyi futbol düşüncesine sahipsin.Ben zaten Fenerbahçe bunu yazınca başarı sağlayamayınca "yeniden yıldızlara mı bağladınız?" demiştim. Fenerbahçe zaten her sene böyle yapıyor.
Üstelik Fenerbahçe'nin bu 1959 öncesi başarıları sayılırsa Instagram ve Twitter üzerindeki süper zekalar:
Emre Belözoğlu: Yarım sezon x şampiyonluk
Fatih Terim: Tonlarca sezon x şampiyonluk,
Emre > Fatih derler.
İsterlerse saymasınlar, sayılmaması beni üzmez zaten.
evet kelebek etkisi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen sığmaz ki beşiktaş gibi yaparlar belki
Dostum mantıken Trabzonspor 1967 doğumlu bir takım. Eğer ayrılmasa 9 yıldız olurdu. Ama ayrıldı yani Trabzonspor'u etkileyen bir durum yok.sayılırsa trabzonun logosunu merak ediyorum 9 yıldızı nereye koyacak
EhE MuDuRuN GaLaTaSaRaYlıLaR (!) bu arada fatih terim ve musleranın yeri doldurulamazBen zaten Fenerbahçe bunu yazınca başarı sağlayamayınca "yeniden yıldızlara mı bağladınız?" demiştim. Fenerbahçe zaten her sene böyle yapıyor.
Üstelik Fenerbahçe'nin bu 1959 öncesi başarıları sayılırsa Instagram ve Twitter üzerindeki süper zekalar:
Emre Belözoğlu: Yarım sezon x şampiyonluk
Fatih Terim: Tonlarca sezon x şampiyonluk,
Emre > Fatih derler.
İsterlerse saymasınlar, sayılmaması beni üzmez zaten.