1959 öncesi şampiyonluk

onlarda celtic 10 yıldız 51 şampiyonluğu var glasgowun 11 55 şampiyonluğu var

bir fbli attığım 2 fotoğrafı açıklayabilir mi ?
dün metih sipahioğlu bunu açıkladı ve 1 senede 2 ayrı lig oldugunu ve bunların aynı anda oynamadığını bu yüzden 1 senede 2 ayrı şampiyon olduğunu söyledi ayrıca bu durum dünyanın en büyük liglerinden seria a da da yaşanmıştır ve kabul edilmiştir

Yıldızlar eklenince forma satışları patlayacak her şey maddi para olmasa bunları kimse konuşmaz.

sayılırsa trabzonun logosunu merak ediyorum 9 yıldızı nereye koyacak

Bak Galatasaraylıyım, isterse herkesin 10 yıldızı olsun bizim 1 yıldızımız olsun. Saha da mertçe, adilce kazanmak yıldız sayısından daha önemli.
Ben zaten Fenerbahçe bunu yazınca başarı sağlayamayınca "yeniden yıldızlara mı bağladınız?" demiştim. Fenerbahçe zaten her sene böyle yapıyor.

Üstelik Fenerbahçe'nin bu 1959 öncesi başarıları sayılırsa Instagram ve Twitter üzerindeki süper zekalar:
Emre Belözoğlu: Yarım sezon x şampiyonluk
Fatih Terim: Tonlarca sezon x şampiyonluk,
Emre > Fatih derler.

İsterlerse saymasınlar, sayılmaması beni üzmez zaten.

Ben zaten Fenerbahçe bunu yazınca başarı sağlayamayınca "yeniden yıldızlara mı bağladınız?" demiştim. Fenerbahçe zaten her sene böyle yapıyor.

Üstelik Fenerbahçe'nin bu 1959 öncesi başarıları sayılırsa Instagram ve Twitter üzerindeki süper zekalar:
Emre > Fatih derler.

S-sana sarılabilir miyim? Sanırım en iyi futbol düşüncesine sahipsin.

evet kelebek etkisi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen sığmaz ki beşiktaş gibi yaparlar belki
sayılırsa trabzonun logosunu merak ediyorum 9 yıldızı nereye koyacak
Dostum mantıken Trabzonspor 1967 doğumlu bir takım. Eğer ayrılmasa 9 yıldız olurdu. Ama ayrıldı yani Trabzonspor'u etkileyen bir durum yok.

Emre > Fatih derler.

EhE MuDuRuN GaLaTaSaRaYlıLaR (!) bu arada fatih terim ve musleranın yeri doldurulamaz

Bence gereksiz. 1 yıldız fazla olsa ne olacak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,957
Üyeler
189,188
Son üye
beratefe25
Geri