McQueen95
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 752
- İsim
- ömer eren ilkaya
- Erenilkaya
- Steam
- McQueen
- bayanmayanbay
- Discord
- bayanmayanbay#2566
yaklaşık 6 7 ay önce sizden fikir almak için buraya bir konu açmıştım 1979 cj5 im var bu araca binmeli miyim satmalı mıyım gibisinden (linkini koyacaktım konuyu bulamadım) konuyu açtıktan 2 ay sonra aracı yürür hale getirmek icin 45,000tl ye yakın para ödedim (+54,000 vergi borcu) ve 3 4 ay bindim açıkçası çok keyifli ve dikkat çekiyor ondan yana hiç sıkıntım yok ama benzin aracı yaptırdığımda 15 civarlarıydı şuan 21 22tl. Araç 4,2 V6 motora sahip gideceğim yer 5 6km ise 100 tllik yakıt beni anca götürüp getiriyor yakıtına yetişemiyorum. Arabanın her bindiğimde saçma sapan parçaları bozuluyor. yolda kalmaktan bıktım sürekli bozuluyor şarj dinamosu, marş dinamosu ,sürekli avans ayarı kaçıyor dahası ve dahası bütün sanayiyi tanıyorum artık. her sanayiye gidişimiz minimum 2k ya patlıyor.
satayım diyorum sabit bir piyasası yok 70,000 veren de oldu 300,000 veren de oldu başka aracım yok şuan bu da sanayide yatıyor bayramdan beri arabasızım.
bunları değerlendirerek sizden de bir fikir alayım dedim sizce satıp kendime binek bi araç mı almalıyım yoksa bu çileyi çekmek yerine garaja kapatıp antika olmasını mı bekleyeyim
satayım diyorum sabit bir piyasası yok 70,000 veren de oldu 300,000 veren de oldu başka aracım yok şuan bu da sanayide yatıyor bayramdan beri arabasızım.
bunları değerlendirerek sizden de bir fikir alayım dedim sizce satıp kendime binek bi araç mı almalıyım yoksa bu çileyi çekmek yerine garaja kapatıp antika olmasını mı bekleyeyim