Envanterin fotoğrafını atarmısın kanka iade edilme gibi bir durum olmaz ya hiç çekmez yada çekermerhaba 1ay ücretsiz nitro yazıyor discorduma girince fakat ödeme ekranına gelince 18tl çekim yapmak istiyor o parayı çektikten sonra iade mi edicek anlamadım
teklif olarak gelmiş o yüzden belki parayı çeker iade eder diye düşündüm fiyatlandırmada 0tl diyor çünküEnvanterin fotoğrafını atarmısın kanka iade edilme gibi bir durum olmaz ya hiç çekmez yada çeker
Kanka belki alınca 1 ayda sana ücretsiz veriyordurteklif olarak gelmiş o yüzden belki parayı çeker iade eder diye düşündüm fiyatlandırmada 0tl diyor çünkü
Yani zararı olmaz eğlenceli oluyor nitro ile bu devirde 30tl para değil :/alayım ozaman bari dursun bi denemiş olurum
discordu aktif olarak kullanmadığım için almıyorum yoksa 30tl verilir iyi fiyatYani zararı olmaz eğlenceli oluyor nitro ile bu devirde 30tl para değil :/
bu seferde ödeme yöntemi onaylanmıyor diye uyarı verdiYani zararı olmaz eğlenceli oluyor nitro ile bu devirde 30tl para değil :/
hocam direk para iade edildi harcama yaptınız mesajı geldi sayfayı yenileyince aynı para olduğunu gördüm iade edilmiş direkYani zararı olmaz eğlenceli oluyor nitro ile bu devirde 30tl para değil :/
İade eder bencemerhaba 1ay ücretsiz nitro yazıyor discorduma girince fakat ödeme ekranına gelince 18tl çekim yapmak istiyor o parayı çektikten sonra iade mi edicek anlamadım