Çözüldü✓ 1k 1-2k beyaz mouse önerisi

M3 de ki sensör iyi fakat malzeme kalitesi yönünden çok fazla kısıldığı söyleniyor o yüzden onu listeye özellikle yazmadım. Cooler masterın mouseu da çok cazip geliyor wireless olarak fury z den bi tik pahalı o farka değer mi emin değilim
kupon + nays ile 1kya geliyordu

kupon + nays ile 1kya geliyordu
Kupon ile 1172tlye denk geliyor 200tl fazla verip rampage ile uğraşmak yerine sanırım şimdi bu ürünü alacağım. Kredi kartı ile alacağım için nays işimi görmüyor maalesef. Kupon olayını hatırlattığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Kupon ile 1172tlye denk geliyor 200tl fazla verip rampage ile uğraşmak yerine sanırım şimdi bu ürünü alacağım. Kredi kartı ile alacağım için nays işimi görmüyor maalesef. Kupon olayını hatırlattığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
geçen n11de 1.200tl civarıydı ozaman öyleydi fiyatı bende ikisinin arasında kaldım ve mm712yi aldım çokta memnunum

Son bir sorum olucak , şarjı azaldığında kabloluya geçtiğimizde şarj oluyor mu bilginiz var mı ve ürünün kontrol uygulaması var mı
evet o şekilde oluyor şarj azaldığı zaman kablo ile kullanıma devam ediyorsun bu süreçte de şarj oluyor ve evet cooler masterın kendi yazılımı var ordan macro ayarlarını ve rgb ayarını yapabilirsin çokta büyük olmasada ortadaki cooler master logosunda rgb var ama önerim mor veya mavi kullanman çok yakışıyor o renkler

evet o şekilde oluyor şarj azaldığı zaman kablo ile kullanıma devam ediyorsun bu süreçte de şarj oluyor ve evet cooler masterın kendi yazılımı var ordan macro ayarlarını ve rgb ayarını yapabilirsin çokta büyük olmasada ortadaki cooler master logosunda rgb var ama önerim mor veya mavi kullanman çok yakışıyor o renkler
Siparişimi geçtim teşekkür ederim bilgileriniz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,179
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri