Neler Yeni

1k-1.2k Halısaha için ayakkabı önerisi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
Daha çok stoper oynuyorum arada ileri çıktığım da oluyor.

Amazonda slazengerin şu ayakkabasını gördüm ucuz geldi ama yine de sorayım dedim ayakkabı. Akakçade gezerken çok satılanlarda lottoyu gördüm bu marka nasıldır bilen varsa söylerse memnun olurum şimdiden teşekkürler.

42.5 43 falan giyiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

Amazonda slazengerin şu ayakkabasını gördüm ucuz geldi ama yine de sorayım dedim ayakkabı. Akakçade gezerken çok satılanlarda lottoyu gördüm bu marka nasıldır bilen varsa söylerse memnun olurum şimdiden teşekkürler.

42.5 43 falan giyiyorum.
Krampon mu halısaha mi olacak

adamın 1k bütçesi vardı 800 tl kalmış geriye kalan 200 tl galiba İngiltere maçına basmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam arkadaşlarım krampon ile halı sahada rahat edemezsin falan dedi ama çok bilmiyorum birde kramponlar daha pahalı olmuyor muydu ?
evet kramponlar pahalı ucuz versiyonları var ama 2 maç dayanmaz şayet halısaha ayakkabılarıda öyle 800 tl sağlam halısaha ayakkabısı bulabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Hocam arkadaşlarım krampon ile halı sahada rahat edemezsin falan dedi ama çok bilmiyorum birde kramponlar daha pahalı olmuyor muydu ?
Çoklu zemin kramponu alırsan istediğin zeminde oynarsın krampon her şekilde en iyisi bence

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adamın 1k bütçesi vardı 800 TL kalmış geriye kalan 200 TL galiba İngiltere maçına basmış

evet kramponlar pahalı ucuz versiyonları var ama 2 maç dayanmaz şayet halısaha ayakkabılarıda öyle 800 TL sağlam halısaha ayakkabısı bulabilirsin
Hocam kimse görmedi konuyu ondan düşürdüm ama 1k da olur :D

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse

42.5 43 falan giyiyorum.
krampon cimen icin yapiliyor ve togragin icine geciyor halisaha da ise boyle bir durum olmadigindan halisaha alman daha mantikli bir de krampon sikinti oluyor karsi taraf icin bazen bir de stopersin zaten slazanger bir halisaha al amozondan gec

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoklu zemin kramponu alırsan istediğin zeminde oynarsın krampon her şekilde en iyisi bence
Şimdi her şey pahalılaştı 1k 1.3kya falan hem halı saha hem krampon önerebilir misiniz ? Şart koşmuyorum bu arada istediğinizi önerin tabii.
adamın 1k bütçesi vardı 800 TL kalmış geriye kalan 200 TL galiba İngiltere maçına basmış

evet kramponlar pahalı ucuz versiyonları var ama 2 maç dayanmaz şayet halısaha ayakkabılarıda öyle 800 TL sağlam halısaha ayakkabısı bulabilirsin

krampon cimen icin yapiliyor ve togragin icine geciyor halisaha da ise boyle bir durum olmadigindan halisaha alman daha mantikli bir de krampon sikinti oluyor karsi taraf icin bazen bir de stopersin zaten slazanger bir halisaha al amozondan gec
o zaman arkadaşa bu gider Slazenger HADAS

Top Bottom