Neler Yeni

Yardım 1K Bütçe ile Kulak içi kulaklık önerisi

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Faruk Efe Genç
Bütçe
1000
Merhaba 1k bütçem var kulak içi kulaklık alacağım dışarda scooter sürerken ders dinlerken ve müzik dinlemek için alacağım aklımda Anker R50İ ve QCY T13 ANC var ikisinden hangisi alınır veya başka önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Faruk Efe Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumdan neden hiçbir şekilde yararlanamıyorum eskisi gibi anlamıyorum kaç konu açtım hiçbirine yardımcı olan biri çıkmadı eskiden olsa anında cevap gelirdi şimdi neden böyle anlamış değilim.

mehmeths

80+
Ankerin ( bir tık pahalı ama kaliteli uzun süre kullanım ) kulaklıklarına bakabilirsin yada TaoTronics ( ucuz kaliteli fp ürünü)
TaoTronics ürünü olarak şu ürünü almıştım deneyimledim memnundum, sonra bunu abime verdim kendim anker aldım.

Ankerde ise:
bu ürünü aldım hem ablama hem kendime 600tl idi 1000 küsür olmuş. 06.03.2023 tarihinde almışım hala kullanıyoruz bu kulaklıkları hatta kaç sefer yere düşürdüm bilmiyorum :D Bana mısın demedi o derece. Ha benim kulaklarda işitme kaybı var o yüzden kulaklarım bir tık daha ağır işitmeye başladı seste azaldı ama problem olmuyor ses çoğaltıçı kullanıyorum film dizi müzik dinliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumdan neden hiçbir şekilde yararlanamıyorum eskisi gibi anlamıyorum kaç konu açtım hiçbirine yardımcı olan biri çıkmadı eskiden olsa anında cevap gelirdi şimdi neden böyle anlamış değilim.
TaoTronics markasının aldığım ürünü piyasada yok fiyatı hemen hemen aynıydı bir tık daha ucuzdu diyebilirim 340-350 fiyat bandında almıştım ankerden önce almıştım yanı 2022 yılı sonumuydu yoksa 23 başı mı hatırlamıyorum tam abim kullanıyor hala :) umarım fikir olmuştur.
Eğer fikir olarak daha fazla bilgi sahibi olmak istersen Youtubeda bir adam var Enes Özen miydi neydi sanırsam zaten onun incelemelerinden bakıp almıştım bu kulaklıkların 2 sinide istersen bir bak derim göz gezdirmende fayda var.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
murat
r50i bakabilirsin kral fiyatının hakkını veriyor

MoonWalk

80+
Top Bottom