Asimov neon devrimi veya akuamarin intikamı alabilirsinaklımda the empress field tested var ama fiyatı düşermi cs2 çıkınca acaba
peki çöl isyancısıda artarmı ve hangisi daha iyi senceArtar o skin deli gibi parlıyor
kendin o parayı oraya yatıracaksan bana pek mantıklı gelmiyor ya 1k oraya vereceksin 1400 tl olsa zaten satarken bynogame tarzı yerler komisyon alıyor yine aynı kapıya geliyor (bence)aklımda the empress field tested var ama fiyatı düşermi cs2 çıkınca acaba
kardeşim cs2 çıkınca çoğu skinin fiyatı zaten artacak neden düşsün ki? skinleri yeniden yaptılar en kötü skin bile çok güzel duruyoraklımda the empress field tested var ama fiyatı düşermi cs2 çıkınca acaba
para kazanmak için yapmıyorum zaten oyun içinde kullanıcam skini ama aldıktan sonra değerinin düşmesini istemiyorum yani 800 lira verip aldığım şey 1 ay sonra 500e düşerse hoş olmaz yanikendin o parayı oraya yatıracaksan bana pek mantıklı gelmiyor ya 1k oraya vereceksin 1400 TL olsa zaten satarken bynogame tarzı yerler komisyon alıyor yine aynı kapıya geliyor (bence)
https://csgostash.com/weapon/AK-47 buradan bakabilirsin fiyatlara ama üstündeki fiyatlar genelde BS oluyor en düşükleri steam listing dersen fiyatları gösterirkardeşim cs2 çıkınca çoğu skinin fiyatı zaten artacak neden düşsün ki? skinleri yeniden yaptılar en kötü skin bile çok güzel duruyor
en en en düşük bıçak kaç k dır bilen var mıO bütçede alabileceğin en iyi skinler
The Empress ve Neon Rider
Bunların fiyatı sürekli artıyor yaza 1.5x bile yapar ben sana söyleyim