KasapBey
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,150
Bütçeye uygun en iyi alınabilecek soğutucu nedir. Çok anlamıyorum 2 fan yada 4/6 bakır borulu falan olabilir. Aşağıda attıklarım nasıl marka abdullah abi paylaşmıştı.
Bütçeye uygun en iyi alınabilecek soğutucu nedir. Çok anlamıyorum 2 fan yada 4/6 bakır borulu falan olabilir. Aşağıda attıklarım nasıl marka abdullah abi paylaşmıştı.
Bakır boru ile bunun farkı nedir hocam. İyiymiş bu keske rgb de olsa![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Takman için anakartı sökmen gerekmez. Ağır felan değil. Bir sorun olmaz.https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili muhtemelen bunu alacağım ama aklımda 2 soru var. bazı forumlarda fanın ağır olduğunu söylediler. bu sorun yaratırmı. birde takmam için anakartı sökmem gerekirmi.
hocam 2 fanlı olması birde fiyatı çekiyor 1k bütçe var şuan bende.![]()
Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam şu üründe çok iyi, ben çok beğeniyorum
sığacakmı onu nasıl hesap etmem gerek.Takman için anakartı sökmen gerekmez. Ağır felan değil. Bir sorun olmaz.
Kasanın cpu soğutucu destepi 165mm. Sığar.sığacakmı onu nasıl hesap etmem gerek.
sağolun hocam. bugün sipariş ederim o zaman.Kasanın cpu soğutucu destepi 165mm. Sığar.
Yüksek profilli RAM ile (RGB yüksekleşmiş modüller) fan-konumu daralabilir — Ripjaws M5 RGB ~41 mm yüksekliğinde, genel olarak sığar ama bazı anakart/slot konfigürasyonlarında sıkışma yaşayabilirsin; gerekirse fanı biraz yukarı çekmek ya da tek fan kullanmak gerekir.Kasanın cpu soğutucu destepi 165mm. Sığar.