1MS Ayarı Aktif Kalmıyor

ryrimm

80+
Reaksiyon skoru
2
ViewSonic VX2425-HD-PRO 24” 200Hz 1ms monitör kullanıyorum ve DisplayPort ile bağlı. Genel kullanımda sorun yaşamıyorum fakat monitörün kendi tuşlarıyla OSD menüsünden 1ms Mode: ON ayarını aktif ettiğimde, bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda bu ayar otomatik olarak kapanıyor ve tekrar elle açmam gerekiyor. Monitördeki diğer ayarlar korunmasına rağmen sadece bu ayarın sıfırlanması garip. Bu durumu yaşayan ya da 1ms Mode ayarının kalıcı olması için bir çözüm bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Monitörün tasarımı böyle. Bazı ViewSonic modellerinde firmware update ile düzeltiliyor.
FreeSync Adaptive Sync’i kapat.

Monitörün tasarımı böyle. Bazı ViewSonic modellerinde firmware update ile düzeltiliyor.
FreeSync Adaptive Sync’i kapat.
Dediğini nasıl yapabilirim? Ve dediğini yaparsam sorun çözülür mü?

Çözülür ama mod aktifken Adaptive Sync / FreeSync / 200Hz / HDR gibi bazı özelliklerle çakışma ihtimali var.
Monitörde HDR Kısmını kapattım Ekran kartım 5060 yani ama Ekran kartına bir ayar yapmadım bu sorunu nasıl çözebilirim çok canımı sıkmaya başladı 1MS mode on hariç her ayar oldu ama Sadece 1MS Kapatıp açınca elle düzeltmek zorunda bırakıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,644
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri