1TB HDD Öneri

Ben de yakında alacağım araştırma yaptım baya bir. Oyun oynayacaksanız seagate barracuda öneriyorum 200 210 hız veriyor wd ise 150 170 ama barracuda daha fazla ses çıkarıyormuş haberin olsun

Ben de yakında alacağım araştırma yaptım baya bir. Oyun oynayacaksanız seagate barracuda öneriyorum 200 210 hız veriyor wd ise 150 170 ama barracuda daha fazla ses çıkarıyormuş haberin olsun
yardımın için teşekkürler bi sorum olucak ben oyunlarda drop yiyorum hdd ise eski ve %0.5 hasarlı oyunlarda drop alıyorum hdd değiştirsem düzelirmi

RAM az değilse HDD'de sorun olabilir hasarlı ise drop yemen çok normal
Ekran kartı r9 270
İşlemci i5 2400 3.50 Ghz
Ram 2x4
Teşekkürler dostum bu soru beni çok düşündürmüştü
Post automatically merged:

Hd tune*dan yaptığım teste göre 3 block hasarlı

Ekran kartı r9 270
İşlemci i5 2400 3.50 Ghz
RAM 2x4
Teşekkürler dostum bu soru beni çok düşündürmüştü
Post automatically merged:

Hd tune*dan yaptığım teste göre 3 block hasarlı
Harddiskinde sorun var sanırsam ama occt den işlemciye yük bindirerek stabilliğini test edebilirsin aynı şekilde gpununda

Kanka bu uygulama nasıl kullanılıyor ? youtube da güncel OCCT kullanımı anlatım yok yardımcı olur musun

Ekler

• Ekran Görüntüsü (8).webp
    Ekran Görüntüsü (8).webp
    81.8 KB · Hit: 66
senin ekran görüntünde bazı yerleri işaretledim 1 2 3 diye basın 3 e basınca sıcaklık değerlerine bakın işlemcinin bir de işlemciye yük bindirdiğinizde sürekli %100'de takılıyor mu onu da kontrol edin

Ekler

• Adsız12.webp
    Adsız12.webp
    57.9 KB · Hit: 56
  • Ekran Görüntüsü (8).webp
    Ekran Görüntüsü (8).webp
    86.4 KB · Hit: 53
4dk ya yakın çalıştırdım aç kapa yaptığım için orda az süre gözüküyor durum bu şekilde aynı klavye takılmaları olsun yada google hızı olsun ara ara kasmalar oluyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (9).webp
    Ekran Görüntüsü (9).webp
    80.8 KB · Hit: 69
Senin işlemcin çok ısınıyor bu da droplara sebep olur ve fps düşüklüğü de yaşarsın ısındığı için ghzyi düşürür

Bu konuda önerilerin nelerdir ?? Hdd değişikliğine gitsem tertemiz bir hafıza olacağı için bu droplara çare olur mu ?

Geri