1tb hdd önerilerinizi bekliyorum

cas35

80+
Reaksiyon skoru
104
merhaba, depolama amaçlı kullanıcam aynı zamanda yüksek boyutlu oyunlarıda atıcam. Sorun çıkarmayacak, tercihen 7200rpm olan 1 tb masaüstü hdd önerisi bekliyorum. Bütçem kısıtlı Fiyat-Performans önceliktir

WD Blue-Black öneririm, Seagate kullanıyorum ama bazı insanlar sesli çalıştığından dolayı 1 tık şikayetçi. Bende kullanıyorum ama sorun yok gene de sorunsuz olanı önereyim :)

WD Blue-Black öneririm, Seagate kullanıyorum ama bazı insanlar sesli çalıştığından dolayı 1 tık şikayetçi. Bende kullanıyorum ama sorun yok gene de sorunsuz olanı önereyim :)
Ses çok önemli değil benim için açıkçası bunu önerir misiniz?

Ekler

• Screenshot_20200909-025220_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200909-025220_Samsung Internet.jpg
    212 KB · Hit: 32
Ses çok önemli değil benim için açıkçası bunu önerir misiniz?
Dediğim gibi işte çok kaliteli ürün kendimde kullanıyorum sorun yaşamadım ama 5 yıldız olmama sebebi bazı insanlarda ses yapmış, bende yapsa da çok umursamazdım. Donanım olarak sıkıntısız.

Dediğim gibi işte çok kaliteli ürün kendimde kullanıyorum sorun yaşamadım ama 5 yıldız olmama sebebi bazı insanlarda ses yapmış, bende yapsa da çok umursamazdım. Donanım olarak sıkıntısız.
Ben de kullanıyorum. SSD gibi HDD valla(!) 😄 Gerçekten performansı iyi bir HDD ve sesli değil. Yani ben duymadım hiç.

Ben de kullanıyorum. SSD gibi HDD valla(!) 😄 Gerçekten performansı iyi bir HDD ve sesli değil. Yani ben duymadım hiç.
7200RPM 64MB'lik bir HDD sağlık sorunu olan bir SSD'den daha iyi.
100-30 arası değerlere sahip.

7200RPM 64MB'lik bir HDD sağlık sorunu olan bir SSD'den daha iyi.
100-30 arası değerlere sahip.
Sağlık sorunu olan SSD'ler hangileri hocam? SSD alacağım da ona göre almayayım.

Sağlık sorunu olan SSD'ler hangileri hocam? SSD alacağım da ona göre almayayım.
Konular var, sıralama yapmam mobildeyim üşenirim. BX500-SU630-50-HyperX A400 gibi gibi. En çok tanınan markaların bile var.

Konular var, sıralama yapmam mobildeyim üşenirim. BX500-SU630-50-HyperX A400 gibi gibi. En çok tanınan markaların bile var.
SU630 iyi değil miydi ya? Adata SSD'ler iyi diye biliyordum.

merhaba, depolama amaçlı kullanıcam aynı zamanda yüksek boyutlu oyunlarıda atıcam. Sorun çıkarmayacak, tercihen 7200rpm olan 1 tb masaüstü HDD önerisi bekliyorum. Bütçem kısıtlı Fiyat-Performans önceliktir
seagate öneririm

Geri