Ses çok önemli değil benim için açıkçası bunu önerir misiniz?WD Blue-Black öneririm, Seagate kullanıyorum ama bazı insanlar sesli çalıştığından dolayı 1 tık şikayetçi. Bende kullanıyorum ama sorun yok gene de sorunsuz olanı önereyim![]()
Dediğim gibi işte çok kaliteli ürün kendimde kullanıyorum sorun yaşamadım ama 5 yıldız olmama sebebi bazı insanlarda ses yapmış, bende yapsa da çok umursamazdım. Donanım olarak sıkıntısız.Ses çok önemli değil benim için açıkçası bunu önerir misiniz?
Ben de kullanıyorum. SSD gibi HDD valla(!)Dediğim gibi işte çok kaliteli ürün kendimde kullanıyorum sorun yaşamadım ama 5 yıldız olmama sebebi bazı insanlarda ses yapmış, bende yapsa da çok umursamazdım. Donanım olarak sıkıntısız.
7200RPM 64MB'lik bir HDD sağlık sorunu olan bir SSD'den daha iyi.Ben de kullanıyorum. SSD gibi HDD valla(!)Gerçekten performansı iyi bir HDD ve sesli değil. Yani ben duymadım hiç.
Sağlık sorunu olan SSD'ler hangileri hocam? SSD alacağım da ona göre almayayım.7200RPM 64MB'lik bir HDD sağlık sorunu olan bir SSD'den daha iyi.
100-30 arası değerlere sahip.
Konular var, sıralama yapmam mobildeyim üşenirim. BX500-SU630-50-HyperX A400 gibi gibi. En çok tanınan markaların bile var.Sağlık sorunu olan SSD'ler hangileri hocam? SSD alacağım da ona göre almayayım.
SU630 iyi değil miydi ya? Adata SSD'ler iyi diye biliyordum.Konular var, sıralama yapmam mobildeyim üşenirim. BX500-SU630-50-HyperX A400 gibi gibi. En çok tanınan markaların bile var.
En kronik sorunlulardan biri, ilk patlağı verenlerden. Toshiba önce sonrada SU630 diye hatırlıyorum.SU630 iyi değil miydi ya? Adata SSD'ler iyi diye biliyordum.
Sağ olun hocam.En kronik sorunlulardan biri, ilk patlağı verenlerden. Toshiba önce sonrada SU630 diye hatırlıyorum.
seagate öneririmmerhaba, depolama amaçlı kullanıcam aynı zamanda yüksek boyutlu oyunlarıda atıcam. Sorun çıkarmayacak, tercihen 7200rpm olan 1 tb masaüstü HDD önerisi bekliyorum. Bütçem kısıtlı Fiyat-Performans önceliktir