Neler Yeni

1TB Laptop m2 SSD önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman Yiğit Osma
Yeni laptop aldım boştaki m2 slodunada 1tb ssdi düşünüyorum ama ne fiyatlardan nede özelliklerden haberim yok
bu laptopu kullanıyorum buna uyacak güzel, güçlü, hızlı bir şey önerebilir misiniz??
Fiyatlardan hiç haberim yok fakat öyle en ucuzuda olmasın en pahalısıda olmasın güzelinden bi fp ürün istiyorum şimdiden sağolun.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Sıradan bir m2 SSD oluyorsa. KC3000 öneririm. En ucuzu en son oydu.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,511
İsim
Hakanbey
Yeni laptop aldım boştaki m2 slodunada 1tb ssdi düşünüyorum ama ne fiyatlardan nede özelliklerden haberim yok
bu laptopu kullanıyorum buna uyacak güzel, güçlü, hızlı bir şey önerebilir misiniz??
Fiyatlardan hiç haberim yok fakat öyle en ucuzuda olmasın en pahalısıda olmasın güzelinden bi fp ürün istiyorum şimdiden sağolun.
Samsunglar ile yarışır seviyede fiyat performans ürünüdür okuma yazmadan ziyade iops hızları 1.5 milyon civarıdır Asıl sana hız katacak olan birim budur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman Yiğit Osma
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıradan bir m2 SSD oluyorsa. KC3000 öneririm. En ucuzu en son oydu.
dediğim gibi hocam en ucuzu olmasına gerek yok iyi bir şey istiyorum fiyat çok uçuk olmadıktan sonra sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsunglar ile yarışır seviyede fiyat performans ürünüdür okuma yazmadan ziyade iops hızları 1.5 milyon civarıdır Asıl sana hız katacak olan birim budur.

sağolun hocam aklımda

Top Bottom