butceBaşlıkta belirttiğim gibi uygun fiyatlı 1TB olacak şekilde M2 SSD önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
2200+ çok geçmeyecek şekilde, fiyatın altı ya da üstü çok fark etmiyor fiyatına değmesi yeterlibutce
2200+ çok geçmeyecek şekilde, fiyatın altı ya da üstü çok fark etmiyor fiyatına değmesi yeterli
Hocam bu iyidir değil mi çünkü hemen almak gibi bir planım varda
iyi hocam kingston okuma yazma hızı dusuk kalıyor anakartınız neHocam bu iyidir değil mi çünkü hemen almak gibi bir planım varda
Birde benim bulduğum SSDye bakarsanız sevinirim:
Kingston 1TB Nv2 3500Mb-2100Mbs Nvme Pcie M2 Ssd Snv2S-1000G Disk - idefix
Kingston 1TB Nv2 3500Mb-2100Mbs Nvme Pcie M2 Ssd Snv2S-1000G Disk ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dahili SSD ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Hocam sistem topluyorum anakartı B650M-B, B650M-K ya da B650M-P gibi modellere bakıyorumiyi hocam kingston okuma yazma hızı dusuk kalıyor anakartınız be
ozaman gen 4 desteklıyor attıgım mld alın kıngston yazma okuma hızı dusukHocam sistem topluyorum anakartı B650M-B, B650M-K ya da B650M-P gibi modellere bakıyorum
Tamam o zaman Teşekürler senin önerdiğin ssdyi alıyorum o zamanozaman gen 4 desteklıyor attıgım mld alın kıngston yazma okuma hızı dusuk
hocam mldyi 2.5 yıldır süründürerek kullanıyorum ve hala düzgünce çalışıyor her hafta format attığım bi dönem bile oldu ama sorun çıkarmadı garibimHocam bu iyidir değil mi çünkü hemen almak gibi bir planım varda
Birde benim bulduğum SSDye bakarsanız sevinirim:
Kingston 1TB Nv2 3500Mb-2100Mbs Nvme Pcie M2 Ssd Snv2S-1000G Disk - idefix
Kingston 1TB Nv2 3500Mb-2100Mbs Nvme Pcie M2 Ssd Snv2S-1000G Disk ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dahili SSD ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Arkadaş sorunlu demiş ama ben iyi olduğuna hem fikirim herhalde mld alacağımhocam mldyi 2.5 yıldır süründürerek kullanıyorum ve hala düzgünce çalışıyor her hafta format attığım bi dönem bile oldu ama sorun çıkarmadı garibim
Ama bu ssdnin okuma yazması daha iyiymiş 200-300 lira kadar üstüne koyup bunu alabilirimdostum mld sorunlu , https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,384023060.html bundan al bence