Neler Yeni

1TB M2 ssd önerisi istiyorum.

krmusl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Uslu
Merhabalar,

Laptobumda şuanda 512gb İntel M2 Ssd kullanıyorum. 1tb boyutuna yükseltmek istiyorum. Bunun için öneriye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genel kullanım için arıyorum Dramli olması tercihimdir. Genelde video depolamak için ve oyun oynamak için kullanacağım.

Şimdiden Teşekkürler.

Bütçe: 2000-3000tl

Fiyat Performans ürünler önerirseniz sevinirim. Bütçem yukarıda yazdığım ile kısıtlı.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-24 135315.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-24 135315.png
    19.6 KB · Hit: 9

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yakup Zengin
Kingston nv3 yada Kingston renegade alabilirsin
Merhabalar,

Laptobumda şuanda 512gb İntel M2 Ssd kullanıyorum. 1tb boyutuna yükseltmek istiyorum. Bunun için öneriye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genel kullanım için arıyorum Dramli olması tercihimdir. Genelde video depolamak için ve oyun oynamak için kullanacağım.

Şimdiden Teşekkürler.

Fiyat Performans ürünler önerirseniz sevinirim. Bütçem yukarıda yazdığım ile kısıtlı.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhabalar,

Şimdiden Teşekkürler.

wd iyidir

krmusl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Uslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kingston nv3 yada Kingston renegade alabilirsin
Öneriniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öneriniz için teşekkür ederim.

Biraz üzerine çıkıp bunu alabilirsiniz.

Ayrıca şuradaki listeyi inceleyebilirsiniz. High End ürünler sizi üzmez. Otomatik liste koydum bu listeden bütçenize uyan bir ürün seçebilirsiniz.
Öneriniz için ve ayrıca liste için çok çok teşekkür ederim.

Öneriniz için teşekkür ederim fakat okuma yazma hızı sanırım normal kullanım için daha uygun gibi duruyor yine de vakit ayırdığınız için teşekkürler.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Üstte paylaştığım listeyi saklayın arkadaşlar. O link PC'nizde hep dursun. Yıllardır takip ederim çok iyi bir liste. SSD alırken o listeden incelemeden almayın.
listeyi biliyorum zaten ama turkiyede o listenin yarisi yok neredeyse amerikada yasayiyorsan iyi bir liste evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet Erdem
listeyi biliyorum zaten ama turkiyede o listenin yarisi yok neredeyse amerikada yasayiyorsan iyi bir liste evet
High level ürünlerin büyük bir bölümü var TR'de. Sorun yaşamadım hiç. Entry de genelde bulması zor oluyor TR'de. Ama zaten entry almamam gereken ve mid'i de zorunda kalırsam almam gereken gereken ürünler olarak değerlendirmek lazım.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
High level ürünlerin büyük bir bölümü var TR'de. Sorun yaşamadım hiç. Entry de genelde bulması zor oluyor TR'de ama zaten entry ve mid'i almamam gereken ürünler olarak değerlendirmek lazım.
olabilir ama ben mid-tier ssd-ler ile hic sorun yasamadim bi tek dram olmamasi sorun

Top Bottom