- Bütçe
- 2500
Aklımda KINGSTONE, KIOXIA, WD, SANDISK falan var yardımcı olur musunuz.
sorman bile hata tabii ki kingstonAklımda KINGSTONE, KIOXIA, WD, SANDISK falan var yardımcı olur musunuz.
Bu işlerden pek anlamıyorum ama teşekkür ederim.sorman bile hata tabii ki kingston
hocam dram olayı nedir aydınlatır mısınız? tam kington siparişi verirken gördüm yazdığınızıDramlı kioxia g2 tabi ki de.
Bir arkadaş açıklamış güzelce.hocam dram olayı nedir aydınlatır mısınız? tam kington siparişi verirken gördüm yazdığınızı
Anladım teşekkür ederim. Bu kioxia markasını ilk defa gördüğüm için bilemedim de güvenilir mi tam bilmiyorum. Daha doğrusu ssd markalarından tam anlamadığım için nasıldır bu marka hocam tecrübeniz var mı yada bir bildiğiniz? Tavsiyeniz üzerine kioxia siparişi vereyim.Bir arkadaş açıklamış güzelce.
DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler orada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz. Kararlı bir dosya aktarımı sağlanır. Ömrü de uzun olur SSD'nin.
Bu DRAM'den yoksun SSD'lerde geçici veriler NAND yongalarında depolanır. Bu hem SSD'ye zarar verir hem de hızları düşer. Dosya transferlerinde de sık sık hız düşüşleri yaşanır. DRAM olmadığı için ömrü de kısa olur.
Toshiba ile ilişkisi olan bir marka. Güvenilir tabi ki de. Okuma yazma hızı düşük olsa da DRAM olduğu için bu tolere edilebilir bir durum bence.Anladım teşekkür ederim. Bu kioxia markasını ilk defa gördüğüm için bilemedim de güvenilir mi tam bilmiyorum. Daha doğrusu ssd markalarından tam anlamadığım için nasıldır bu marka hocam tecrübeniz var mı yada bir bildiğiniz? Tavsiyeniz üzerine kioxia siparişi vereyim.
Anladım hocam teşekkür ederim.Toshiba ile ilişkisi olan bir marka. Güvenilir tabi ki de. Okuma yazma hızı düşük olsa da DRAM olduğu için bu tolere edilebilir bir durum bence.