Neler Yeni

1TB M2 SSD Önerisi??

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
bütçem 2500 civarı şuan 3 tane depolama alanım daha var ama yetmiyor ne yazık ki o yüzden m2 tavsiyesi alabilir miyim

Bünyamina

80+ Platinum

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam altta ki arkadaşın attığı nasıl yazma vs daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nasıl

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
drami mevcut olan ve yazma okuması bir tık daha iyi olan bi m2 biliyor musunuz
Var öyle m2 de 2.5k nın baya üzerinde.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var öyle m2 de 2.5k nın baya üzerinde.
kc3000 beni aşıyor ya neyse o peki benim attığım WD nasıl hocam

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
hocam dramine ne gibi avantajı var tam olarak
Bir arkadaş güzelce açıklamış ya da almış bir yerden tam bilmiyorum. Onun yazısını paylaşayım.
DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler orada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz. Kararlı bir dosya aktarımı sağlanır. Ömrü de uzun olur SSD'nin.

Bu DRAM'den yoksun SSD'lerde geçici veriler NAND yongalarında depolanır. Bu hem SSD'ye zarar verir hem de hızları düşer. Dosya transferlerinde de sık sık hız düşüşleri yaşanır. DRAM olmadığı için ömrü de kısa olur.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Bir arkadaş güzelce açıklamış ya da almış bir yerden tam bilmiyorum. Onun yazısını paylaşayım.
DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler orada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz. Kararlı bir dosya aktarımı sağlanır. Ömrü de uzun olur SSD'nin.

Bu DRAM'den yoksun SSD'lerde geçici veriler NAND yongalarında depolanır. Bu hem SSD'ye zarar verir hem de hızları düşer. Dosya transferlerinde de sık sık hız düşüşleri yaşanır. DRAM olmadığı için ömrü de kısa olur.
o zaman dramli önerdiğinizi 'kioxia'yı alayım hocam çok teşekkür ederim yardımınız için

Top Bottom