hocam altta ki arkadaşın attığı nasıl yazma vs daha iyiKioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB 2100/1700 MB/S M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB 2100/1700 MB/S M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kingston NV3 çok daha iyihocam altta ki arkadaşın attığı nasıl yazma vs daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu nasıl
Yazma değeri iyi güzel hoş da DRAM mevcut değil işte.hocam altta ki arkadaşın attığı nasıl yazma vs daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu nasıl
Var öyle m2 de 2.5k nın baya üzerinde.drami mevcut olan ve yazma okuması bir tık daha iyi olan bi m2 biliyor musunuz
kc3000 beni aşıyor ya neyse o peki benim attığım WD nasıl hocamVar öyle m2 de 2.5k nın baya üzerinde.
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.407,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dram şart değilse daha iyileri mevcut.kc3000 beni aşıyor ya neyse o peki benim attığım WD nasıl hocam
hocam dramine ne gibi avantajı var tam olarakDram şart değilse daha iyileri mevcut.
Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bir arkadaş güzelce açıklamış ya da almış bir yerden tam bilmiyorum. Onun yazısını paylaşayım.hocam dramine ne gibi avantajı var tam olarak
o zaman dramli önerdiğinizi 'kioxia'yı alayım hocam çok teşekkür ederim yardımınız içinBir arkadaş güzelce açıklamış ya da almış bir yerden tam bilmiyorum. Onun yazısını paylaşayım.
DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler orada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz. Kararlı bir dosya aktarımı sağlanır. Ömrü de uzun olur SSD'nin.
Bu DRAM'den yoksun SSD'lerde geçici veriler NAND yongalarında depolanır. Bu hem SSD'ye zarar verir hem de hızları düşer. Dosya transferlerinde de sık sık hız düşüşleri yaşanır. DRAM olmadığı için ömrü de kısa olur.