2.000.000 Sıfır araba önerisi

vag gurubudnaki liste fiyatları üstünden çok büyük indirim yapılıyor, octavia, golf, leon bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Leon ve golf varken megana bakılmaz 10 yıldır aynı kasa çok eski duruyor ve golf,leon kalitesinde degil
Yorumun cahillik ağlatıyor ya JWBFHSJSJJSJSJSJS

Yorumun cahillik ağlatıyor ya JWBFHSJSJJSJSJSJS
HAHAHA son 5 ay içinde 2 tane sıfır araba aldım 1 tanesi süperb süperbin liste fiyatı üstünden 750bin indirim yapıldı , ve 3 gün önce taigo aldım 110bin indirim yapıldı
hayatında hiç bayii bile görmemişsindir sen

HAHAHA son 5 ay içinde 2 tane sıfır araba aldım 1 tanesi süperb süperbin liste fiyatı üstünden 750bin indirim yapıldı , ve 3 gün önce taigo aldım 110bin indirim yapıldı
Aferin sana indirimci kardeşim paranla böyle övün :)

hayatında

Paramla övünmüyorum bildigim konular hakkında yorum yaptım .
bidaha bilmedigin konular hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendirme
Tamam komutanım sensin :)

1. Hyundai İ30 2025
  2. Citroen c4x
  3. Seat Leon
  4. Peugeot 408
2025 yılında bu araçların fiyatları 1.999.999 gibi birbirine yakın fiyatlarda, sıfır araç için hangisi alınır?
motoru sorun çıkartmayacak uzun ömürlü, kroniği bulunmayan.
hocam bazı bayilerde bu fiyata 1.3 DIG-T Nissan Qashqai var. eğer düşünüsrseniz. cok dolu bir araç. motor ve sanzımanı da kabul gören iyi bir SUV

hocam taigo 1.0 life paket sanırım ne kadara geldi

bu kanalı onerebılırım

1. Hyundai İ30 2025
  2. Citroen c4x
  3. Seat Leon
  4. Peugeot 408
2025 yılında bu araçların fiyatları 1.999.999 gibi birbirine yakın fiyatlarda, sıfır araç için hangisi alınır?
motoru sorun çıkartmayacak uzun ömürlü, kroniği bulunmayan.
Bütçeyi zorlarım derseniz 2.3 civarına bayiler passat veriyordu şu an fiyatlar nedir bilemeiyorum ama yaklaşık 1 ay önce vardı

Geri