KarpuzluFuseTea
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Corsair spec 05 kasa kullanıyorum max bütçem 2.000 tl. Birkaç yüz tl üstüne çıkabilirim Psu elimde var. anakartım asus h510m-k Ekran kartı asus dual gtx 1650 mini
tam ben yazmştım
ne cirkin bişey bu
Çirkin ördek yavrusu gibi bir şey bu
Matx tüm anakartlar öyle satenanakart cücük gıbı durur
tam ben yazmştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne cirkin bişey bu
makulMSI MAG Forge M100A Akrilik Mesh 4x120mm Auto RGB Fan USB 3.2 Micro-ATX Tower Gaming (Oyuncu) Kasa : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG Forge M100A Akrilik Mesh 4x120mm Auto RGB Fan USB 3.2 Micro-ATX Tower Gaming (Oyuncu) Kasa : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
peşine 3taksşt a,l gec c
anakart cücük gıbı durur
Denendi onaylandı kasa çok iyi f/p ama içinde 360mm ve küçük olmayan ekran kartı olmasına rağmen o cücüklük hissi gitmiyor fanları biraz kalitesiz olsada hava akışı vs iyi ilerde sistemi değiştircem diyosan alınırCorsair spec 05 kasa kullanıyorum max bütçem 2.000 tl. Birkaç yüz tl üstüne çıkabilirim Psu elimde var. anakartım asus h510m-k Ekran kartı asus dual gtx 1650 mini
zoko chiko aldm. h310 laa kullandım, 520 ile kullandım çok kötü geld. en son 5 e gidicem msi mag pano alcammatx dedim. Kupopn paraya gaming atx kart dusurdum gectım kasa dopdolu canavar su an kasa zoko deılde cıncancon kasalar ıgrenc zaten alıp fan takcan boyle de baska kasaya gecmek dah mantıklıkDenendi onaylandı kasa çok iyi f/p ama içinde 360mm ve küçük olmayan ekran kartı olmasına rağmen o cücüklük hissi gitmiyor fanları biraz kalitesiz olsada hava akışı vs iyi ilerde sistemi değiştircem diyosan alınır
https://www.n11.com/urun/msi-mag-fo...-bilgisayar-kasasi-3043020?magaza=tekramarket Bu kasa nasıldır sizce ?zoko chiko aldm. h310 laa kullandım, 520 ile kullandım çok kötü geld. en son 5 e gidicem msi mag pano alcammatx dedim. Kupopn paraya gaming atx kart dusurdum gectım kasa dopdolu canavar su an kasa zoko deılde cıncancon kasalar ıgrenc zaten alıp fan takcan boyle de baska kasaya gecmek dah mantıklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama zoko bu çin işinde var.