Neler Yeni

Öneri 2.000 TL Oyuncu Koltuğu Önerir Misiniz ?

Bieshala

80+ Bronze
Bütçe
2000
Arkadaşlar Merhaba 2.000 TL Değerinde Oyuncu Koltuğu Önerir Misiniz Lütfen ?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
https://ziogaming.com/gaming/ Buyur ben siyah olan + pro + kumaş keten siyah ekleyip alasım var. Güzel koltuk taş gibi sağlam.
Bende koltuk arıyorum hocam hawk düşünüyordum ama fiyatını haketmediğini söyleyen çok kişi var xdrive modellerine baktım onlarda çok kaliteli durmuyor zio ürünlerini sadece wtcn yayınlarında görüyorum kalitesi iyi midir

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Bende koltuk arıyorum hocam hawk düşünüyordum ama fiyatını haketmediğini söyleyen çok kişi var xdrive modellerine baktım onlarda çok kaliteli durmuyor zio ürünlerini sadece wtcn yayınlarında görüyorum kalitesi iyi midir
Yok cidden kaliteli koltuktur.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hmm Güzel Gibi Duruyor Deri Almayı Düşünüyorum Nasıl Acaba Bilginiz Varmı ?
Deri olan her model terletir oturak kısmı çok sağlam değilse çöker ve çok çirkin bi görüntü oluşur yaşadığın il yazları sıcak oluyorsa kumaş al herkes yavaş yavaş kumaş koltuklara yönelirken deri koltuk almak mantıksız olur

Bieshala

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deri olan her model terletir oturak kısmı çok sağlam değilse çöker ve çok çirkin bi görüntü oluşur yaşadığın il yazları sıcak oluyorsa kumaş al herkes yavaş yavaş kumaş koltuklara yönelirken deri koltuk almak mantıksız olur
Anladım Teşekkür Ederim Ve Ekstra Kapak Diye Bir Şey Var O Nedir ? Anlayamadım

Top Bottom