Öneri 2×16 Gb DDR4 Ram Öneri

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
2000
Merhabalar bütçe 2 bin civari fakat ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur. Tabi kaliteli olmak kaydıyla. Teşekkürler herkese. (İşlemci 12400-F.)

Merhabalar bütçe 2 bin civari fakat ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur. Tabi kaliteli olmak kaydıyla. Teşekkürler herkese. (İşlemci 12400-F.)
Şu anda indirimde bundan 2 tane alınabilir toplam 1700'e.Kendim 8gb versiyonundan iki tane kullanıyorum ve memnunum.

Anladim tesekkur ederim. Bu T-Force nasıldır hocam? Sistemin çoğu Tuf da o da mi oyle olsa diye dusundum de bi.
Gskill ile benzer seviyede ramler diye biliyorum.Ancak şunu söyliyim o ramler asus tuf değil yani tamamen farklı seriler.

Gskill ile benzer seviyede ramler diye biliyorum.Ancak şunu söyliyim o ramler asus tuf değil yani tamamen farklı seriler.
Hee hocam açıklamasında Tuf falan yaziyodu ondan sey yaptim ben fazla bilmiyorum kusuruma bakmayın.
Post automatically merged:

Arkadaslar aliyorum ram' i daha iyi önerisi olan var mi son kez sorayım?

Hocam tekrar soruyorum ram icin yanlis anlamayın akil akıldan üstündür. Daha iyisini bilen vardır belki diye soruyorum haberiniz olsun.

Yok hocam sıkıntı yok.Haklısınız akıl akıldan üstündür.
@M.A.Y.
Tesekkur ederim hocam.

Yok hocam sıkıntı yok.Haklısınız akıl akıldan üstündür.
@M.A.Y.
Hocam bu HepsiPay ne oluyor bilginiz var mi anladığım kadarıyla karttan limit düşmüyor her ay kaca böldüysek o kadar para cekiyor dogru mudur? Bunun ekstra bir ücreti var mi bir de bilginiz var mıdır?

Son düzenleme:
Geri