hawk fab v1 kullanıyorum öneririm. Ama 2 2.5k değil daha pahalı. Şöyle bir şey de var eğer oyuncu koltuğu olsun istiyorsan maalesef 3den aşağıdakileri biraz uyduruk olabilirGünde en az 4 - 5 saat pc başındayım tabure gibi bişey kullanıyorum fıtık olucam artık agrıtıyor rahat bişeyler arıyorum
hocam yani oyuncudan cok hangisi daha rahat kullanım sağlarsa diyelimhawk fab v1 kullanıyorum öneririm. Ama 2 2.5k değil daha pahalı. Şöyle bir şey de var eğer oyuncu koltuğu olsun istiyorsan maalesef 3den aşağıdakileri biraz uyduruk olabilir
Xranger çok duydum burada, hawk fab serisini öneriyorum ben fakat önermeyeni de var. Xprime fab v1 falan sakın alma ben aldım arkadaşım da aldı ikisi de kırıldı. Hawk fab v1i 85 90 kg arasındayım sorunsuz kullanıyorumhocam yani oyuncudan cok hangisi daha rahat kullanım sağlarsa diyelim
nasıl kırıldıXranger çok duydum burada, hawk fab serisini öneriyorum ben fakat önermeyeni de var. Xprime fab v1 falan sakın alma ben aldım arkadaşım da aldı ikisi de kırıldı. Hawk fab v1i 85 90 kg arasındayım sorunsuz kullanıyorum
hiçbirinde stok yok hocamOfisel - Türkiye'nin En İyi Koltuk Markası!
Ofisel.com: Oyuncu Koltuğu, Çalışma Koltuğu, Ofis Koltuğu, Bekleme Koltuğu, Refakatçi Koltugu ve Diğer Tüm Koltuklar!ofisel.comMesaj otomatik birleştirildi:
nasıl kırıldı
hocam baktım koltugunuza 3500 müş iyi aslında ama o kadarda vermek istemiyorum daha uyguna arıyorumXranger çok duydum burada, hawk fab serisini öneriyorum ben fakat önermeyeni de var. Xprime fab v1 falan sakın alma ben aldım arkadaşım da aldı ikisi de kırıldı. Hawk fab v1i 85 90 kg arasındayım sorunsuz kullanıyorum
Bunlar dandik sunta altı kırılıyorOfisel - Türkiye'nin En İyi Koltuk Markası!
Ofisel.com: Oyuncu Koltuğu, Çalışma Koltuğu, Ofis Koltuğu, Bekleme Koltuğu, Refakatçi Koltugu ve Diğer Tüm Koltuklar!ofisel.comMesaj otomatik birleştirildi:
nasıl kırıldı
valla benim 6 aylık yayılmama rağmen daha kırılmadı bilemicemBunlar dandik sunta altı kırılıyor