Neler Yeni

Yardım 2-2.5 arası Oyuncu koltuk Veya Rahat koltuk önerisi

pendragon

80+ Bronze
Günde en az 4 - 5 saat pc başındayım tabure gibi bişey kullanıyorum fıtık olucam artık agrıtıyor rahat bişeyler arıyorum

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Günde en az 4 - 5 saat pc başındayım tabure gibi bişey kullanıyorum fıtık olucam artık agrıtıyor rahat bişeyler arıyorum
hawk fab v1 kullanıyorum öneririm. Ama 2 2.5k değil daha pahalı. Şöyle bir şey de var eğer oyuncu koltuğu olsun istiyorsan maalesef 3den aşağıdakileri biraz uyduruk olabilir

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hawk fab v1 kullanıyorum öneririm. Ama 2 2.5k değil daha pahalı. Şöyle bir şey de var eğer oyuncu koltuğu olsun istiyorsan maalesef 3den aşağıdakileri biraz uyduruk olabilir
hocam yani oyuncudan cok hangisi daha rahat kullanım sağlarsa diyelim

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
hocam yani oyuncudan cok hangisi daha rahat kullanım sağlarsa diyelim
Xranger çok duydum burada, hawk fab serisini öneriyorum ben fakat önermeyeni de var. Xprime fab v1 falan sakın alma ben aldım arkadaşım da aldı ikisi de kırıldı. Hawk fab v1i 85 90 kg arasındayım sorunsuz kullanıyorum

ConquerorXIV

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xranger çok duydum burada, hawk fab serisini öneriyorum ben fakat önermeyeni de var. Xprime fab v1 falan sakın alma ben aldım arkadaşım da aldı ikisi de kırıldı. Hawk fab v1i 85 90 kg arasındayım sorunsuz kullanıyorum
nasıl kırıldı

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nasıl kırıldı
hiçbirinde stok yok hocam

hocam baktım koltugunuza 3500 müş iyi aslında ama o kadarda vermek istemiyorum daha uyguna arıyorum

ConquerorXIV

80+ Gold
evet hiçbir yerde stok kalmamış

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

ConquerorXIV

80+ Gold

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Yunus
Reis bende sen gibi koltuk arayışında idim baya baktıktan sonra bütçe arttırıp hawk aldım.

Diğer firmalara bakınca çoğu sorunlu olduğunu gördüm, 2k veripte 3-5 ay 1 yıl sonra mağdur olmak istemediğim için biraz zorlayıp 3k verip iyisini aldım.

Sanada önerim bütçe arttırıp güzel bir koltuk alman olucaktır çünkü 2k ya aldığın koltuk 1 yıl sonra bozulursa bidaha okadar para verideksin busefer diğer verdiğinin anlamı kalmayacak.

Taksit/borç VS bulabilirsin veya en kötü 1-2 ay ertele iyisini al.

Hawk fan v1 kullanıyorum Gayet de memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom