2-2.5k arası mouse onerisi

Zzqie

80+
Reaksiyon skoru
39
Bütçe
2400
kablolu veya kablosuz farketmez suan aklimda sarj edilebilir pille razer viper v3 hyperspeed almak var onun disinda onerilerinize acigim

kablolu veya kablosuz farketmez suan aklimda sarj edilebilir pille razer viper v3 hyperspeed almak var onun disinda onerilerinize acigim
Kullanım olarak yazılım olarak kalite mouselar, forumda birkaç kişiye daha deathadder v3 önermiştim.

Bu aralar kronik scroll bozulma olaylarını görüyorum. Benim de başıma gelmişti daha önce.

Razer yerine başka alternatiflere bakmak lazım bence.

Bu aralar aj159pro revaçta ancak onun da malzeme kalitesi kötü diyorlar.

Kullanım olarak yazılım olarak kalite mouselar, forumda birkaç kişiye daha deathadder v3 önermiştim.

Bu aralar kronik scroll bozulma olaylarını görüyorum. Benim de başıma gelmişti daha önce.

Razer yerine başka alternatiflere bakmak lazım bence.

Bu aralar aj159pro revaçta ancak onun da malzeme kalitesi kötü diyorlar.
viper v3 hyperspeedde daha once sorun yasayan birini gormedim su ana kadar ama bilemiyorum

2. el düşünürsen de temiz garantili olarak.

ATK Blazing SKY serisi.
Pulsar X2V2, X2H.
Scyrox V8 veya V6.

Kendim ATK Blazing SKY F1 Pro aldım 2000e. 2. el garantili zaten mis gibi 3950 sensör kablosuz 8K Hz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2. el düşünürsen de temiz garantili olarak.

ATK Blazing SKY serisi.
Pulsar X2V2, X2H.
Scyrox V8 veya V6.

Kendim ATK Blazing SKY F1 Pro aldım 2000e. 2. el garantili zaten mis gibi 3950 sensör kablosuz 8K Hz. Kesinlikle tavsiye ederim.
2. ele pek sıcak değilim sıfır alıp uzun omurlu kullanmak istiyorum

viper v3 hyperspeedde daha once sorun yasayan birini gormedim su ana kadar ama bilemiyorum,
Razerlarda bi süre sonra scroll gidiyor kronik o ve ağır pilli oldğu için + dongle olmaması da cabası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. ele pek sıcak değilim sıfır alıp uzun omurlu kullanmak istiyorum
Hocam ikinci el bahsettiklerim zaten %99u garantili oluyor yeni alınmış temiz bulursan bi bak bence.

Geri