Kullanım olarak yazılım olarak kalite mouselar, forumda birkaç kişiye daha deathadder v3 önermiştim.kablolu veya kablosuz farketmez suan aklimda sarj edilebilir pille razer viper v3 hyperspeed almak var onun disinda onerilerinize acigim
ulugames.com.tr
viper v3 hyperspeedde daha once sorun yasayan birini gormedim su ana kadar ama bilemiyorumKullanım olarak yazılım olarak kalite mouselar, forumda birkaç kişiye daha deathadder v3 önermiştim.
Bu aralar kronik scroll bozulma olaylarını görüyorum. Benim de başıma gelmişti daha önce.
Razer yerine başka alternatiflere bakmak lazım bence.
Bu aralar aj159pro revaçta ancak onun da malzeme kalitesi kötü diyorlar.
2. ele pek sıcak değilim sıfır alıp uzun omurlu kullanmak istiyorum2. el düşünürsen de temiz garantili olarak.
ATK Blazing SKY serisi.
Pulsar X2V2, X2H.
Scyrox V8 veya V6.
Kendim ATK Blazing SKY F1 Pro aldım 2000e. 2. el garantili zaten mis gibi 3950 sensör kablosuz 8K Hz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Razerlarda bi süre sonra scroll gidiyor kronik o ve ağır pilli oldğu için + dongle olmaması da cabası.viper v3 hyperspeedde daha once sorun yasayan birini gormedim su ana kadar ama bilemiyorum,
Hocam ikinci el bahsettiklerim zaten %99u garantili oluyor yeni alınmış temiz bulursan bi bak bence.2. ele pek sıcak değilim sıfır alıp uzun omurlu kullanmak istiyorum