aula f87 mi sizce yoksa mchose ace 60 pro mu ?Aula F87 güzeldir, Ben Vgn V87 klavye kullandım fiyatına göre mükemmel klavye iyzico + kod ile 600 lira indirimli alabilirsin
mchose 60 proyu kullanıp seven cok kisi vardi, alınabiliraula f87 mi sizce yoksa mchose ace 60 pro mu ?
Kanka iyzico kullandıysan bir şey sorcam. Hesabımı doğrulatmaya çalışıyorum şu kimliğin ön yüzünü okutma kısmı bir türlü geçilmiyor.Aula F87 güzeldir, Ben Vgn V87 klavye kullandım fiyatına göre mükemmel klavye iyzico + kod ile 600 lira indirimli alabilirsin
Sorunu çözdünüz müKanka iyzico kullandıysan bir şey sorcam. Hesabımı doğrulatmaya çalışıyorum şu kimliğin ön yüzünü okutma kısmı bir türlü geçilmiyor.
Hayırlı olsun, kullandığınız indirimleri ve toplam ne kadara geldi söylerseniz bu konuya bakan arkadaşlara belki yararımız dokunur hocamBaşka bir telefonla yaptım oldu.
Hocam swar kodu ile 80 tl indirim oldu. iyzico üzerinden de harcayabileceğim 500 tl cashback. 2600den 2000 e düştü yanii.Hayırlı olsun, kullandığınız indirimleri ve toplam ne kadara geldi söylerseniz bu konuya bakan arkadaşlara belki yararımız dokunur hocam![]()
Hocam iyzico hala duruyor mu ben göremedimHocam swar kodu ile 80 tl indirim oldu. iyzico üzerinden de harcayabileceğim 500 tl cashback. 2600den 2000 e düştü yanii.