Çözüldü✓ 2-2.5k Klavye Önerisi

turansmsk

80+
Reaksiyon skoru
6
Aklımda şunlar var :
Aula F87:link
Royal Kludge r75 : link
vgn v87 : link
Royal Kludge m75 : link

Bunlardan hangisini öneririsiniz ya da başka klavye mi öneririsiniz?

Aula F87 güzeldir, Ben Vgn V87 klavye kullandım fiyatına göre mükemmel klavye iyzico + kod ile 600 lira indirimli alabilirsin
Kanka iyzico kullandıysan bir şey sorcam. Hesabımı doğrulatmaya çalışıyorum şu kimliğin ön yüzünü okutma kısmı bir türlü geçilmiyor.

Hayırlı olsun, kullandığınız indirimleri ve toplam ne kadara geldi söylerseniz bu konuya bakan arkadaşlara belki yararımız dokunur hocam :)
Hocam swar kodu ile 80 tl indirim oldu. iyzico üzerinden de harcayabileceğim 500 tl cashback. 2600den 2000 e düştü yanii.

Klavye elime ulaştı. İlk defa mekanik klavye kullandığım için alışması biraz zor oluyor ama baya sevdim klavyeyi. Kablolu - wireless dongle - bluetooth olmak üzere 3 farklı şekilde kullanılabiliyor. Wirelessta herhangi bir gecikme yok kablosuzdan farksız. Switchlerin sesi çok güzel. Biraz sesli ama düşündüğüm kadar değil insanın yazdıkça yazasını getirdiği bir sesi var. Işıklandırması da gey kaliteli uygulamasından renk ayarları yapılabiliyor. Her tuşa ayrı ayrı renk atıyabiliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,743
Üyeler
183,332
Son üye
RubyLCK
Geri