Yamaha MT-09
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 220
selamlar bana kablosuz mouse gerekiyor gaming için ve tercihen beyaz olması gerek. eskiden zenith pro kullandım çok iyiydi. başka model bulamaz isem onu alacağım.
selamlar bana kablosuz mouse gerekiyor gaming için ve tercihen beyaz olması gerek. eskiden zenith pro kullandım çok iyiydi. başka model bulamaz isem onu alacağım.
hocam bu fiyatlarda en iyisi bumudrScyrox v6 bakabilirsin
temudan almayı düşünmüyorumtemudan ajazz almıştım son vergi olaylarını falan hiç takip etmedim alabiliyorsan ajazz al 8k alıcılı tr de satılan 5 6k ya satılan logitechlerden daha iyi bi donanımı var tabi dediğim gibi vergi işlerini falan takip etmedim belki sınırın üzerine çıkmıştır fiyatı
Evet hocam en iyisi bu şuanlık başka önerileri de bekle istersenhocam bu fiyatlarda en iyisi bumudr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temudan almayı düşünmüyorum
iyzico yok hocamİyzico + Conlife kodu ile 600 liraya yakın indirimli alabilirsiniz![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
indirip kayıt olanlara özel zaten hocam kampanya ama 12de biticek haberiniz olsun, isterseniz anlatayım bugün alıcaksanıziyzico yok hocam