2-3 bin tl mouse önerisi

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
selamlar bana kablosuz mouse gerekiyor gaming için ve tercihen beyaz olması gerek. eskiden zenith pro kullandım çok iyiydi. başka model bulamaz isem onu alacağım.

temudan ajazz almıştım son vergi olaylarını falan hiç takip etmedim alabiliyorsan ajazz al 8k alıcılı tr de satılan 5 6k ya satılan logitechlerden daha iyi bi donanımı var tabi dediğim gibi vergi işlerini falan takip etmedim belki sınırın üzerine çıkmıştır fiyatı

Scyrox v6 bakabilirsin

Scyrox v6 bakabilirsin
hocam bu fiyatlarda en iyisi bumudr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temudan ajazz almıştım son vergi olaylarını falan hiç takip etmedim alabiliyorsan ajazz al 8k alıcılı tr de satılan 5 6k ya satılan logitechlerden daha iyi bi donanımı var tabi dediğim gibi vergi işlerini falan takip etmedim belki sınırın üzerine çıkmıştır fiyatı
temudan almayı düşünmüyorum

hocam bu fiyatlarda en iyisi bumudr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temudan almayı düşünmüyorum
Evet hocam en iyisi bu şuanlık başka önerileri de bekle istersen

attack shark r5 ile aynı mouse denbilir cok az fark var tek onemli fark biri mekanik switch oburu optik omron sycorx olan bu acıdan dah aiyi sensör daha iyi denebilir ama farkedeemezsin bile scyrox al keyfine bak

selamlar bana kablosuz mouse gerekiyor gaming için ve tercihen beyaz olması gerek. eskiden zenith pro kullandım çok iyiydi. başka model bulamaz isem onu alacağım.
İyzico + Conlife kodu ile 600 liraya yakın indirimli alabilirsiniz

İyzico + Conlife kodu ile 600 liraya yakın indirimli alabilirsiniz
iyzico yok hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,783
Üyeler
186,939
Son üye
Erdem0808