Neler Yeni

2 - 3 bin TL'ye kulaklık önerisi

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
messi
Selamlar, 2000-3000 civarı bir bütçem var, güzel bir kulaklık arıyorum, tercihen biraz büyük. Şu anda Gamepower Kizaru kullanıyorum. Ucuz da olur. iPad'de de kullanmak istiyorum, hem iPad hem de PC. HyperX düşünmüyorum, kullandım, bana göre rahat değil, küçük geldi. Bütçeme göre ucuz da olur, kulak içi de olabilir.

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
barbaros kara
Razer Blackshark V2 X kullanıyorum hem mikrofonu hem kulaklığı çok kaliteli. Malzeme kalitesi de bayağı iyi. İki arkadaşıma aldırdım ikisi de teşekkür ediyor. 2000tl'ye bulunabiliyor

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Ali
Selamlar, 2000-3000 civarı bir bütçem var, güzel bir kulaklık arıyorum, tercihen biraz büyük. Şu anda Gamepower Kizaru kullanıyorum. Ucuz da olur. iPad'de de kullanmak istiyorum, hem iPad hem de PC. HyperX düşünmüyorum, kullandım, bana göre rahat değil, küçük geldi. Bütçeme göre ucuz da olur, kulak içi de olabilir.
Ipade ne girişiyle kulaklık takılıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer Blackshark V2 X kullanıyorum hem mikrofonu hem kulaklığı çok kaliteli. Malzeme kalitesi de bayağı iyi. İki arkadaşıma aldırdım ikisi de teşekkür ediyor. 2000tl'ye bulunabiliyor
O Fiyata çok daha iyi tercihler var. Normalde uzun uzun 2 sayfa niye alınmaz diye anlatırdım ama yoruldum artık.

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
messi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

O Fiyata çok daha iyi tercihler var. Normalde uzun uzun 2 sayfa niye alınmaz diye anlatırdım ama yoruldum artık.
hocam lıght ama bluutoth olması daha iyi ipade arada kullanıyorum ana şeyim bilgisyar valo ccs hıkayeli oyunlar vs uzun sure taktıgım için rahat olması önemli hyperx cloud core 2 wirelles vardı rahat olamdıgından bıraktım

Bankerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Ahmet

ben 1 yıl kullandım blackshark v2x ses kalitesi ve özelliklede mikroffonu çok güzzel 2 sayfa ne anlatacaksın acaba ? kullandın mı

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Ali
ben 1 yıl kullandım blackshark v2x ses kalitesi ve özelliklede mikroffonu çok güzzel 2 sayfa ne anlatacaksın acaba ? kullandın mı
Kullandın mı derken ? Kullanmadan böyle büyük bir laf eder miyim sence ?

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Ali
farklı kulaklıklardan mı bahsediyoruz acaba birimiz çok memnun diğeri hiç memnun değil :D
Belki kriterlerimiz farklıdır ama 2.000 TL bandında pek de seçenek yok gerçekten. Benim sorunum şu verdiklerk kodun 3 kere kulaklığı iade etmeme rağmen yine de çalışmaması. Adamlara video atarak gösterdim doğru yapıyorsun nasil olmuyor diye onlar şaşırdı. Razer bu yüzden artık tercih etmiyorum.

Bankerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Ahmet
Belki kriterlerimiz farklıdır ama 2.000 TL bandında pek de seçenek yok gerçekten. Benim sorunum şu verdiklerk kodun 3 kere kulaklığı iade etmeme rağmen yine de çalışmaması. Adamlara video atarak gösterdim doğru yapıyorsun nasil olmuyor diye onlar şaşırdı. Razer bu yüzden artık tercih etmiyorum.
evet verdikleri kod bende de çalışmadı açıkcası para istedi ama uygulamasını kullanmadan kullanıyordum ben ve ses kalitesi güzeldi özelliklede mikrofonu çok güzel cloud 3 wireless mikrofonuyla neredeyse aynı

Top Bottom