- Konu Sahibi Konu Sahibi
onu bir çok kez bitirdik 2yi bekliyoruz xdThe Forest öneririm, oynama sıklığınıza bağlı ne zaman bitireceğiniz ama bence 1 hafta falan oynarsınız en az.
onu bir çok kez bitirdik 2yi bekliyoruz xdThe Forest öneririm, oynama sıklığınıza bağlı ne zaman bitireceğiniz ama bence 1 hafta falan oynarsınız en az.
arkadaslar yazmıs ıste hocam gta 5 onlıne mesela hem acık dunya hem agalarla takılmacaÖyle birsey varsa piyasada banada yazsin
Önerdiğin oyunların hiçbiri online değil.The wicher 3
Skyrim
Acs origins
Acs valhala
Total war serisi
Bi süredir pc olmadigi icin hatirladiklarim bunlar
God of war hic oynamadim ama güzel diyorlar
buda benım gıbı tam okumayan arkadas .d hocam arkadas hem acık dunya hem onlıne dıyor
The wicher 3
Skyrim
Acs origins
Acs valhala
Total war serisi
Bi süredir pc olmadigi icin hatirladiklarim bunlar
God of war hic oynamadim ama güzel diyorlar
vardır hocam ya biraz daha beyin fırtınasıÖyle birsey varsa piyasada banada yazsin
aynen gta varda herzamanda oynanmıyoa
arkadaslar yazmıs ıste hocam gta 5 onlıne mesela hem acık dunya hem agalarla takılmaca
acık dunya her zaman sarmaz dogru ama modları cok ıyı eger bır kısı daha cagırırsanız yanı 4 kısı olursanız cok sarar sesegel gta 5 ekıp fln ızleyın baya modlar guzelvardır hocam ya biraz daha beyin fırtınası
aynen gta varda herzamanda oynanmıyo
Borderlands serisine girebilirsin 1. oyun hariçmerhaba arkadaşlar.bi oyun önerisi istiyorum hem açık dünya hem çok oyunculu fakat 2-3 günde bitmicek yani sürekli arkadaşlarla oynayabileceğimiz oyun istiyorum. var mı böyle bir oyun acaba.
(bütceye aldanmayın girmek zorunda kaldım.)
olabılır 1080p lowda 60 fps verıyor rx570 teRdr2 online