Neler Yeni

2,3k arası klavye önerisi

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
Kabloluda olur fakat kablosuz önceliğimdir
Türkçe olması çok önemli değil

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
Markayı bilmediğimden soruyorum kaliteli midir
Evet çok kalitelidir. Linke tıkladığınızda 2 tane switch seçeneği ile geliyor youtube'a marka model ve switch adını yazarak seslerine bakabilirsiniz. Fakat tercihim Flamingo switch olan olacaktır. Ayrıca forumdaki klavye konusunda benden çok daha deneyimli olan @MuratTheFounderOfGariban 'a da danışabilirsin.

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet çok kalitelidir. Linke tıkladığınızda 2 tane switch seçeneği ile geliyor youtube'a marka model ve switch adını yazarak seslerine bakabilirsiniz. Fakat tercihim Flamingo switch olan olacaktır. Ayrıca forumdaki klavye konusunda benden çok daha deneyimli olan @MuratTheFounderOfGariban 'a da danışabilirsin.
Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek düşündüren şey numpad ve tr tuş dizimi olmaması Türkçe olmaması çok sorun olmaz diye düşünüyorum numpadde GTA gibi oyunlar için

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
Tamamdır teşekkürler

Tek düşündüren şey numpad ve tr tuş dizimi olmaması Türkçe olmaması çok sorun olmaz diye düşünüyorum numpadde GTA gibi oyunlar için
tr tuş dizilimi o kadar etkilemez fakat numlock tuşları olmadan yapamam dersen farklı modeller önerebilirim fakat bu seferde fiyat artacaktır.

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
Arkadaşın attığı klavyeyi bende almayı düşünüyordum sonra numpad tuşları olmadan yapamam dedim ve wireless lazımdı bu klavyeyi bulabildim amazonda daha sonra biraz araştırınca trendyolda 1 satıcı bunu uyguna satıyordu ve bende dün satın aldım red switch tek bu rengi vardı trendyol satıcısında ama renk benim için sorun değil keycaps alıp değişirim diye düşündüm 200tl ye felan normalde amazondan alınca attığım klavye 2.5 a felan denk geliyo. https://www.trendyol.com/ajazz/ak99...h-p-445589636?boutiqueId=61&merchantId=241241

Alabileceğin 3 marka var kaliteli olan wireless arıyosan ben baya araştırdım uygun fiyata ancak bunları alabilirsin 1.5-3 arasına Ajazz, EPOMAKER, Akko modlanabilir al switch ve keycapsleri değişen sıkıldıkça aliden sipariş et değiştir

Ve birde ps4,5 e bağlanırmı diye sormuşsun benim aldığım da BT özelliği var dungle de var ps destekliyor diye biliyorum kendi orjinal sitesine giderek orada veya youtube de videolara bakıp bulabilirsin destekleyip desteklemediğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,018
Üyeler
166,675
Son üye
riotun4q