Evet çok kalitelidir. Linke tıkladığınızda 2 tane switch seçeneği ile geliyor youtube'a marka model ve switch adını yazarak seslerine bakabilirsiniz. Fakat tercihim Flamingo switch olan olacaktır. Ayrıca forumdaki klavye konusunda benden çok daha deneyimli olan @MuratTheFounderOfGariban 'a da danışabilirsin.
Evet çok kalitelidir. Linke tıkladığınızda 2 tane switch seçeneği ile geliyor youtube'a marka model ve switch adını yazarak seslerine bakabilirsiniz. Fakat tercihim Flamingo switch olan olacaktır. Ayrıca forumdaki klavye konusunda benden çok daha deneyimli olan @MuratTheFounderOfGariban 'a da danışabilirsin.
Arkadaşın attığı klavyeyi bende almayı düşünüyordum sonra numpad tuşları olmadan yapamam dedim ve wireless lazımdı bu klavyeyi bulabildim amazonda daha sonra biraz araştırınca trendyolda 1 satıcı bunu uyguna satıyordu ve bende dün satın aldım red switch tek bu rengi vardı trendyol satıcısında ama renk benim için sorun değil keycaps alıp değişirim diye düşündüm 200tl ye felan normalde amazondan alınca attığım klavye 2.5 a felan denk geliyo. https://www.trendyol.com/ajazz/ak99...h-p-445589636?boutiqueId=61&merchantId=241241
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alabileceğin 3 marka var kaliteli olan wireless arıyosan ben baya araştırdım uygun fiyata ancak bunları alabilirsin 1.5-3 arasına Ajazz, EPOMAKER, Akko modlanabilir al switch ve keycapsleri değişen sıkıldıkça aliden sipariş et değiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve birde ps4,5 e bağlanırmı diye sormuşsun benim aldığım da BT özelliği var dungle de var ps destekliyor diye biliyorum kendi orjinal sitesine giderek orada veya youtube de videolara bakıp bulabilirsin destekleyip desteklemediğini