Evet çok kalitelidir. Linke tıkladığınızda 2 tane switch seçeneği ile geliyor youtube'a marka model ve switch adını yazarak seslerine bakabilirsiniz. Fakat tercihim Flamingo switch olan olacaktır. Ayrıca forumdaki klavye konusunda benden çok daha deneyimli olan @MuratTheFounderOfGariban 'a da danışabilirsin.Markayı bilmediğimden soruyorum kaliteli midir
Tamamdır teşekkürlerEvet çok kalitelidir. Linke tıkladığınızda 2 tane switch seçeneği ile geliyor youtube'a marka model ve switch adını yazarak seslerine bakabilirsiniz. Fakat tercihim Flamingo switch olan olacaktır. Ayrıca forumdaki klavye konusunda benden çok daha deneyimli olan @MuratTheFounderOfGariban 'a da danışabilirsin.
Tek düşündüren şey numpad ve tr tuş dizimi olmaması Türkçe olmaması çok sorun olmaz diye düşünüyorum numpadde GTA gibi oyunlar içinEvet çok kalitelidir. Linke tıkladığınızda 2 tane switch seçeneği ile geliyor youtube'a marka model ve switch adını yazarak seslerine bakabilirsiniz. Fakat tercihim Flamingo switch olan olacaktır. Ayrıca forumdaki klavye konusunda benden çok daha deneyimli olan @MuratTheFounderOfGariban 'a da danışabilirsin.
tr tuş dizilimi o kadar etkilemez fakat numlock tuşları olmadan yapamam dersen farklı modeller önerebilirim fakat bu seferde fiyat artacaktır.Tamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tek düşündüren şey numpad ve tr tuş dizimi olmaması Türkçe olmaması çok sorun olmaz diye düşünüyorum numpadde GTA gibi oyunlar için