2-3k Ekran kartı önerisi 2. El

Tegin

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar benim eski kasanın ekran kartı bozulmuştu 2 senedir kullanmıyordum şimdi ihtiyaç oldu fakat ekran kartı arızalanmıştı yeni almam gerek

Hiper ps-45 450watt PSU
Asus Radeon r7 265
Intel Xenon x3440
2+4 6gb ram
Asus p7hmlx anakart
Apacer panther 240gb ssd

bu sisteme alınabilecek 2-3k arası 2.el ekran kartları nelerdir

RX 580 öneririm ancak mining kartı olmaması şartıyla.
Mining de çok kullanılan bir model ona dikkat edin sadece.

Miningli olup olmadığını anlayamaz
Aslında anlaşılıyor.
VRMlerin üzerindeki yazılar siliniyor mining kartlarda.
Açıp bakarsa görülür.
Alırken sorması için yazdım dürüst ise doğruyu söyler.

Bu kartlar çoğunun en az 2-3 kez el değiştirdi 2 madencilik dönemi gördü anlamaya çalışmak yerine alırken madenci çıkması olduğunu kabul etmek daha isabetli olur
Anladım peki mining için kullanılmayan kartlar var mıdır model olarak, ayırca mining yapılmış olması ne gibi sorunlara yol açabilir

Anladım peki mining için kullanılmayan kartlar var mıdır model olarak, ayırca mining yapılmış olması ne gibi sorunlara yol açabilir
ben olsam riske atmaz 1060 6gb bakardım

Ya normalde çok dert değil ama bu kartlar artık çok yaşlandı ölü fiyatına bulmadıktan sonra almazdım

2 lirayı çok aşmadan gtx1650 almaya çalışırdım işlemci zaten darboğaz yapacak en azından güç kaynağını yormaz

O kartlar aylarca aralıksız durmadan çalışıyor bu yüzden , hiçbir şekilde soğutamama , mavi ekran gibi sorunlar alıyorsunuz ayrıca daha çabuk bozulurlar ve fanları perişan olmuş olur

Ya normalde çok dert değil ama bu kartlar artık çok yaşlandı ölü fiyatına bulmadıktan sonra almazdım

2 lirayı çok aşmadan gtx1650 almaya çalışırdım işlemci zaten darboğaz yapacak en azından güç kaynağını yormaz
Arkadaşların dediği gibi 1050 1060 vs baksam darboğaz sorununu en aza indirme şansım olur mu acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri