Neler Yeni

Öneri 2.4 Ghz TWS kulaklık sizce alınır mı?

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bütçe
4000
Ben bu 2 modeli bulabildim 2.4 Ghz dongle a sahip bir kulaklık arıyorum kulak içi bu modellerden başka öneriniz yada bildiğiniz bir kulaklık varmı rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde kulaklarım biraz iri olduğu için kulak üstü kulaklıklar kulaklarımı uzun sürelerde ağrıtıyor bende o yüzden bu şekil bir ürün arayışına girdim şuan kullandığım kulaklık Razer Barracuda X

JBL QUANTUM TWS AIR dün 2800tl di

Anker Soundcore VR P10 TWS​

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
Cengiz
Ben bu 2 modeli bulabildim 2.4 Ghz dongle a sahip bir kulaklık arıyorum kulak içi bu modellerden başka öneriniz yada bildiğiniz bir kulaklık varmı rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde kulaklarım biraz iri olduğu için kulak üstü kulaklıklar kulaklarımı uzun sürelerde ağrıtıyor bende o yüzden bu şekil bir ürün arayışına girdim şuan kullandığım kulaklık Razer Barracuda X

JBL QUANTUM TWS AIR

anker'in linki jbl ile aynı düzelt hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,964
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
bende bakıyorum böyle bir şey takipp

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Ben de alıcaktım ama şu sıra çok borç ödüyorum aklımdaki tek model jbl quantum.

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de alıcaktım ama şu sıra çok borç ödüyorum aklımdaki tek model jbl quantum.
Bende jbl quantum düşünüyorum fakat piyasada pek model yok zaten aliexpreste birşeyler var ama bi jbl değildir. JBL quantum air yeni çıkmış herhalde önceden görmemiştim mikrofon sorunu var sadece birde 1,2k mikrofona vermek lazım bunu alınca

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bende jbl quantum düşünüyorum fakat piyasada pek model yok zaten aliexpreste birşeyler var ama bi jbl değildir. JBL quantum air yeni çıkmış herhalde önceden görmemiştim mikrofon sorunu var sadece birde 1,2k mikrofona vermek lazım bunu alınca
Ben de razer hammerhead aldım üstüne seiren mini aldım. Air modeli değil de quantum düz modeli daha iyi sanırım mic performansı açısından

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de razer hammerhead aldım üstüne seiren mini aldım. Air modeli değil de quantum düz modeli daha iyi sanırım mic performansı açısından
Bence ikisininde mic performansı iyi değil her türlü ayrı mic almak lazım gibi. Razer hammerhead ile rekabetçi oyunlarda çok gecikme yaşıyor musunuz

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Uğur

ankerden uzak dur jbl devam

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bence ikisininde mic performansı iyi değil her türlü ayrı mic almak lazım gibi. Razer hammerhead ile rekabetçi oyunlarda çok gecikme yaşıyor musunuz
Rekabetçi oyun oynamıyorum ama 60 ms olması lazım gecikmesinin. Quantumdq 30 ms idi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,886
Üyeler
171,467
Son üye
MuhammetBeyy
Top Bottom