dostum elimde logitech f310 var sıfır kapalı kutu istrersen veriyim sana fiyatta anlaşılır2.4 ghz uygun fiyatlı gamepad önerisi fiyat 2k dan aşağı olsun
ilgilenmiyorm dostumdostum elimde logitech f310 var sıfır kapalı kutu istrersen veriyim sana fiyatta anlaşılır
bu attığın siteleri ilk defa duyuyorum güvenilir mi![]()
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Mekanik tuşlar, D
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad Bağlantı yöntemi: 2.4G, Bluetooth ve Kablolu Uygulanabilir platformlar: Anahtar, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, iOS, Android, Steam Titreşim: Evet Arayüz: C Tipi Ağırlık: 355g Pil kapasitesi: 1000mAh Şarj süresi: 2-4 saat Kullanım süresi: 15-21 saat Ürün Açıklaması...shop.connectgame.com.tr
2. Attığımı alırsanız wgnew5 kodu ile alıp satın alma kısmına geçmeden önce not kısmına TC yazmanız lazım. Yurtdışından geliyor ama vergi çıkmıyor.![]()
GameSir Nova 2 Lite Wireless Game Controller Hall Effect Analog Triggers - WhatGeek
GameSir Nova 2 Lite wireless game controller supports Switch, PC, Android, and iOS. Features include Hall Effect sticks and triggers, 1000Hz polling, low-latency performance, back buttons, and full customization via app.www.whatgeek.com
İkisi de güvenilir, ikisinden de alışveriş yaptım. Connectgame sitesinin tek sorunu satış sonrası garanti hizmetleri iyi değil. Whatgeek ise her yönden muazzam bir site.ilgilenmiyorm dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu attığın siteleri ilk defa duyuyorum güvenilir mi