TahinPekmez
80+ Silver
sistem modart blue mu hazir sistem
mi diye soracaktim
Mesaj otomatik birleştirildi:
mi diye soracaktim
Evet modart bluesistem modart blue mu hazir sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
mi diye soracaktim
HD Tune ile bi SSD ye Error scan yani Bad sector taraması yapabilir misin? Ve RAM Sağlık testi.Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunlarda yemiyor masaustunde yiyor genellikle
ikiside tertemiz hocam sorun yokHD Tune ile bi SSD ye Error scan yani Bad sector taraması yapabilir misin? Ve RAM Sağlık testi.
ayni sistemi arkadaisima almistik bir sikintisi yok, butun suruculeri tam yukledin mi. chipset yukledinmi mesela. masaüstü droplari islemci ve ram kaynakli olur. virüs de olabilir. temiz format akabinde temiz sürücü güncelleme yap..devam ederse garantiye gönderEvet modart blue
oglenden beri bikac sey yaptım suana kadar sorun cıkmadıayni sistemi arkadaisima almistik bir sikintisi yok, butun suruculeri tam yukledin mi. chipset yukledinmi mesela. masaüstü droplari islemci ve ram kaynakli olur. virüs de olabilir. temiz format akabinde temiz sürücü güncelleme yap..devam ederse garantiye gönder
aynen oyle birazbu olayı bu ara çok duyuyorum arkadaşımın 6700xt modeli ekran kartındada aynı olay var oynunda sorun yok ama masaüstüne anlık droplar giriyo amd yazılımsal bi sorun bence.