Neler Yeni

2 Ayda sıfırdan EA 200-300k yapılır mı?

Oriencc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Şuan tyt 35-40 Ayt 15-20 yapıyorum yani sıfırım diyebiliriz sizce kalan 55 günde 200-300k arası sıralama mümkün mü

100k bile yaparsın 50de olur. çıkmış odaklı edebiyat çöz tarih ve coğrafya için tek oturuşta bitirilecek videolar var sonrası full çıkmış çözeceksin. matematikte sana 10-15 soru getirebilecek konular var. aynı şekilde tyt türkçe bol bol paragraf ve yanına dil bilgisi koyacaksın bunları 30 gün günde 5-6 saat ayırarak yaparsın.

100k bile yaparsın 50de olur. çıkmış odaklı edebiyat çöz tarih ve coğrafya için tek oturuşta bitirilecek videolar var sonrası full çıkmış çözeceksin. matematikte sana 10-15 soru getirebilecek konular var. aynı şekilde tyt türkçe bol bol paragraf ve yanına dil bilgisi koyacaksın bunları 30 gün günde 5-6 saat ayırarak yaparsın.
12. Sınıfım +dershaneye gidiyorum dershane sonrası çok çalışmaya halim kalmadığı için şuana kadar hiç arttıramadım 6 ay öncede 35-40 net yapıyordum. Normalde okulda çalışmıyordum okulda dediğiniz şekilde 3-4 saat çalışsam 200-300k hedefim için yeterli olur mu?

Son 2 ay eada sabah akşam matematik çalışıp ayt edebiyat tarih coğrafya falan çalışsan 50 30k bile gelir ama çok çalışman lazm kral
Öyle bir şansım yok yukarıda dediğim gibi okul +dershaneye gidiyorum günde 3 saat ile istediğim sıralamaya ulaşabilir miyim sizce

Gözünü kapat sınava gir zaten 300K geliyor kral bu hedef bile olmamalı

200k-300k ya girip ne yapacaksın bir de ea diyorsun diplomalı işsizler sınıfına mı girmek istiyorsun? düzgün hedef belirle tekrar gel sorunu sor :)

Öyle bir şansım yok yukarıda dediğim gibi okul +dershaneye gidiyorum günde 3 saat ile istediğim sıralamaya ulaşabilir miyim sizce
Kral bende gidiyom bende sayısal öğrencisiyim okulda çalışsan dershane de gördüğün derste çalışmak sayılır zaten yani

200k-300k ya girip ne yapacaksın bir de ea diyorsun diplomalı işsizler sınıfına mı girmek istiyorsun? düzgün hedef belirle tekrar gel sorunu sor :)
Ben sâlâk felan değilim ama matematik yapamıyorum direkt 0 yani kodlama dillerine v.b hakimim ama derslerim iyi olmadığı için mühendislik v.b okuyamayacağım en kötü ybş de olsa gidip kendimi daha da geliştirip güzel bir iş sahibi olacağıma inanıyorum ondan 200-300k yeterli ama şuanda seviyede o bile gelmiyor.

yetişceğini sanmıyorum günde 3 saatle zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tytyi 50 net üstüne çekersinde ayt daha sıkıntılı

yapılır zaten o kadar kişi giriyor eadan neredeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,571
Üyeler
173,400
Son üye