12. Sınıfım +dershaneye gidiyorum dershane sonrası çok çalışmaya halim kalmadığı için şuana kadar hiç arttıramadım 6 ay öncede 35-40 net yapıyordum. Normalde okulda çalışmıyordum okulda dediğiniz şekilde 3-4 saat çalışsam 200-300k hedefim için yeterli olur mu?100k bile yaparsın 50de olur. çıkmış odaklı edebiyat çöz tarih ve coğrafya için tek oturuşta bitirilecek videolar var sonrası full çıkmış çözeceksin. matematikte sana 10-15 soru getirebilecek konular var. aynı şekilde tyt türkçe bol bol paragraf ve yanına dil bilgisi koyacaksın bunları 30 gün günde 5-6 saat ayırarak yaparsın.
70-72 civarı gelir muhtemelenobpn kaç
Son 2 ay eada sabah akşam matematik çalışıp ayt edebiyat tarih coğrafya falan çalışsan 50 30k bile gelir ama çok çalışman lazm kral70-72 civarı gelir muhtemelen
Öyle bir şansım yok yukarıda dediğim gibi okul +dershaneye gidiyorum günde 3 saat ile istediğim sıralamaya ulaşabilir miyim sizceSon 2 ay eada sabah akşam matematik çalışıp ayt edebiyat tarih coğrafya falan çalışsan 50 30k bile gelir ama çok çalışman lazm kral
Kral bende gidiyom bende sayısal öğrencisiyim okulda çalışsan dershane de gördüğün derste çalışmak sayılır zaten yaniÖyle bir şansım yok yukarıda dediğim gibi okul +dershaneye gidiyorum günde 3 saat ile istediğim sıralamaya ulaşabilir miyim sizce
Ben sâlâk felan değilim ama matematik yapamıyorum direkt 0 yani kodlama dillerine v.b hakimim ama derslerim iyi olmadığı için mühendislik v.b okuyamayacağım en kötü ybş de olsa gidip kendimi daha da geliştirip güzel bir iş sahibi olacağıma inanıyorum ondan 200-300k yeterli ama şuanda seviyede o bile gelmiyor.200k-300k ya girip ne yapacaksın bir de ea diyorsun diplomalı işsizler sınıfına mı girmek istiyorsun? düzgün hedef belirle tekrar gel sorunu sor![]()