stok olunca haber edersiniz hocam![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Pembiş mı?bulunmaz dıye dusunuyorum artık 2 ye bu
Bende arıyorumŞu an Elimde Razer Ortana V3X var sessiz kablosuz klavye arıyorum bütçem 2 bin lira
bayılırım pembişe hemen alıyorumbulunmaz dıye dusunuyorum artık 2 ye bu
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black-Pink Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
pembıs halı var
bu klavye için şarj sorunu var deniyor.Bende arıyorum
![]()
EPOMAKER x AULA F75 Mavi Gaming Klavye
Bluetooth, 2.4GHz kablosuz ve kablolu USB bağlantısı sunan F75, özel ihtiyaçlarınıza uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.www.gaming.gen.tr
Bu nasıl
Bilgim yok ama milli klavye diyorlar .dbu klavye için şarj sorunu var deniyor.
Ahahhaha kusura bakmayın.stok olunca haber edersiniz hocam![]()
sarj hızlı bıtıyor dıyorsanız evet bende kullanıyorum rgbler ful acık modda cıdden hızlı bıtıyo ama kapatırsan ya da az sevıyede kullanırsan ıyıbu klavye için şarj sorunu var deniyor.