Neler Yeni

Öneri 2 Bin TL Gamepad önerisi - 8BitDo Ultimate 2C Wukong?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,983
İsim
Oğuz
Hocam o dediğiniz çift basma sorunu d-padde oluyor sanırım. O steamle alakalı diye biliyorum. Ben de 2C ile xboxtan forza oynarken oluyordu. Steam arkada açıkken oluyordu, kapatınca düzeldi. Sizin ki bunla mı alakalıdır bilmem ama bir deneyin. Onun dışında 2C olan modelde gayet yeterli olur size. Ben 2-3 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Bir sorun olursa da satıcı ilgilendi şu ana kadar.
Hocam sitede test ettim. Bazı tuşlar bastığında full siyah yanarken bazıları siyah beyaz siyah beyaz gidip geliyor.

Loki_0

80+
Hocam sitede test ettim. Bazı tuşlar bastığında full siyah yanarken bazıları siyah beyaz siyah beyaz gidip geliyor.
Sizin ki ürünle alakalı olabilir o zaman, bilemiyorum maalesef. Dediğim gibi bence 2C de yeterli olur sizin için. Tabi aynı bütçedeki X15 yada fantech shooter III hakkında bilgim yok ama ben 2C den memnunum hala. Diğerlerine de göz atın isterseniz.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Esen
EasySMX X20 övülen bi ürün hocam onun dışında x10 da seviliyor.
X15 güzel ama bumper sorunu var diyenler vardı.
Şahsen ben Fantech Shooter III veya EasySMX X15 almayı düşünüyordum.
aynen x15 i modlamak gerekıyo veya makro tusuna atamak lazım
ben modladım sorun cogunlukla gıttı ama makro tuslarını kullanıyorum daha rahat oldugu ıçın

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Mehmet Ali ARICAN
o

2 sindne hangisi sence hocam 15 mi shootermi
Hocam shooter almayı düşünüyorum ama şu anlık erteledim yaza doğru alacağım.Normalde ikinci elde 1100’e smx x15 denk getirmiştim tami indirimiyle 980’e falan geliyordu ama maalesef satıcı satmaktan vazgeçti ve iade etti bende erteledim.
Onu da Temu'dan alamayınca bir koymuyor değil 1800 TL ama o da aklımda
Mesaj otomatik birleştirildi:

2C ile X15 arasında hangisi iyidir acaba
Hocam bence ikisi de aşağı yukarı aynı ama benim gönlüm x15’den yana 2c’ye bi türlü içim ısınamadı bide driverı pek bi işe yaramadığı için x15 derdim.
aynen x15 i modlamak gerekıyo veya makro tusuna atamak lazım
ben modladım sorun cogunlukla gıttı ama makro tuslarını kullanıyorum daha rahat oldugu ıçın
Doğrudur hocam.Zaten x15’in avantajlarından biri de driver ve makro tuşları.

Top Bottom