Tipi yamuk olmasa bile alınmaz dandik ürün sensörü kötü 400ips tam bir rezalettipi mi yamuk bana mı öyle geldi![]()
Tipi yamuk olmasa bile alınmaz dandik ürün sensörü kötü 400ips tam bir rezalettipi mi yamuk bana mı öyle geldi![]()
önerinizi bekliyorum hocamTipi yamuk olmasa bile alınmaz dandik ürün sensörü kötü 400ips tam bir rezalet
Alacağın fiyata göre değişir ama bir sıkıntı çıkarsa muhattap bulamazsınikinci el aj159 pro alınır mı
sıfır ne önerirsiniz hocam gaminggen indirim dışındaAlacağın fiyata göre değişir ama bir sıkıntı çıkarsa muhattap bulamazsın
Kampanyaları kullanabilseydiniz l7 fazlasıyla yeterdi 1k kredi iadesi ile temudan aj159 pro alınabilirönerinizi bekliyorum hocam
temu sıkıntı çıkarmıyor mu yeni yasadan sonraKampanyaları kullanabilseydiniz l7 fazlasıyla yeterdi 1k kredi iadesi ile temudan aj159 pro alınabilir
Scyrox serisini aksa daha iyi olurParolapara 400tl ve iyzico %10 + 300tl cashback var 300tl cashbacki almak için destekle cebelleşmen gerekiyor
![]()
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4)
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
Syroxlar 3k 400 yükseltip l7 alamıyorsa scyroxa hiç çıkamazScyrox serisini aksa daha iyi olur
Çok bilgi kirliliği var o konu hakkındatemu sıkıntı çıkarmıyor mu yeni yasadan sonra
Alabiliyor muyum alamıyor muyum hocamÇok bilgi kirliliği var o konu hakkında
yanında dongle geliyor mu yoksa ayrı mı almak lazım
anladım bir bakayımdongelı ek olarak ekliyosun onunla 1500tl oluyor fiyatına göre şuan kaçırılmayacak bir fırsat en kötü yedek yapılır.