2 ci monitör dönüştürücüsü bulamadım çok karışık

evet o kapakcıkları açtım 2 saat hdmı oraya sokmayı denedim olmadı oraya monitör bağlıyabilirmiyimki aynanda ekran kartına 2 tane fps düşermi zorlarmı ekran kartını rx 6700 xt var ama onboarda hdmı var ekran kartında dp var anladığım kadarıyla o zaman dpyi vgaya nasıl çevirebilirim
Yukarıda attığım tam olarak senin aradığın ürün. O ekran kartında FPS te sorun olmaz zaten gündelik işlerde ekran kartı elini kolunu sallayarak çalışır.
Benimde ekran kartına 144 Hz ve 75 Hz 2 monitör bağlı. Biri direk iki ucuda DP diğeri DP to vga. Yani yukarıda attığım ürün.

Son düzenleme:
Yukarıda attığım tam olarak senin aradığın ürün. FPS te sorun olmaz zaten gündelik işlerde ekran kartı elini kolunu sallayarak çalışır.
Benimde ekran kartına 144 Hz ve 75 Hz 2 monitör bağlı. Biri direk iki ucuda DP diğeri DP to vga. Yani yukarıda attığım ürün.
hocam valla oldu adamsın 2ci monitörü nasıl kullanabilirim şimdi pencere atarım falan bilmiyom 2 ci mausmu lazum

hocam valla oldu adamsın 2ci monitörü nasıl kullanabilirim şimdi pencere atarım falan bilmiyom 2 ci mausmu lazum
Eyvallah sende. Win tuşuna basılı tutarak P harfine bas açılan pencereden Uzat de. Yinele dersen ikiside aynı monitör olur.
2. Mousea gerek yok :D Evinde DP to Vga mı vardı nasıl denedin hemen 😅
Farklı ayarlamalar için pek yardımcı olamam yakın zamanda amd ekran kartı kullanmadım. Ekran kartının denetim masasında çeşitli ayarlamalar yapabilirsin.
Örneğin nvidia da bulunan bu ayar sayesinde iki monitör arasındaki boyut farkından dolayı mouse geçiş noktasını ayarlayabiliyorum. Mesela resimde görüldüğü gibi 1. monitörün alt tarafından 2. monitöre geçiş yapamıyorum.
resim_2022-09-10_005900695.png

Eyvallah sende. Win tuşuna basılı tutarak P harfine bas açılan pencereden Uzat de. Yinele dersen ikiside aynı monitör olur.
hocam ayarladım peki mesela yt bi penceryi şak diye yan tarafa nasıl atarım

hocam ayarladım peki mesela yt bi penceryi şak diye yan tarafa nasıl atarım
Üstteki mesajımı düzenledim. Genelde default ayarlarda mouse sağ taraftan geçer 2. monitöre ama ben sola aldım 2. monitörü. Pencereyi tutup sürüklemek yeterli. Tabi geçiş noktalarını kendine göre ayarlarsan rahat kullanım sağlarsın.
Görüleceği üzere 2. Monitör sağda konumlandıysa bu şekilde ayarlayabilirsin.
resim_2022-09-10_010130384.png

Farklı ayarlamalar için pek yardımcı olamam yakın zamanda amd ekran kartı kullanmadım. Ekran kartının denetim masasında çeşitli ayarlamalar yapabilirsin.
Örneğin nvidia da bulunan bu ayar sayesinde iki monitör arasındaki boyut farkından dolayı mouse geçiş noktasını ayarlayabiliyorum. Mesela resimde görüldüğü gibi 1. monitörün alt tarafından 2. monitöre geçiş yapamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
eski monitörümü dp to vga olarak kullanıyodum zaten tesadüf :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri