Neler Yeni

2.di̇ski̇ Cikarttigimda Wi̇ndows Kurulu Di̇skten Pc Boot Etmedi̇ Ve Acilmadi.

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Merhabalar . Görselde M2 SSD yazan kısım benım windowsumun kurulu oldugu disk windows buradan acılıyor fakat bugun 2.diskim olan SSD isimli diski pcden cıkarttıgımda bılgısayarım acılmadı sıfırdan format atmam gerekiyodu ama windows içinde kurulu olmasına ragmen acılmamasına anlam veremedım biostan boot ayarlarını degıstırdım herseyı denedım olmadı tekrardan diski taktıgımda ne alakaysa acıldı bu nedendir bilgilendirirseniz sevinirim , karışık anlattıysam affola.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    36.3 KB · Hit: 21

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,675
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhabalar . Görselde M2 SSD yazan kısım benım windowsumun kurulu oldugu disk windows buradan acılıyor fakat bugun 2.diskim olan SSD isimli diski pcden cıkarttıgımda bılgısayarım acılmadı sıfırdan format atmam gerekiyodu ama windows içinde kurulu olmasına ragmen acılmamasına anlam veremedım biostan boot ayarlarını degıstırdım herseyı denedım olmadı tekrardan diski taktıgımda ne alakaysa acıldı bu nedendir bilgilendirirseniz sevinirim , karışık anlattıysam affola.
hocam galiba aynısı bendede olmuştu uefi kısmı hddye kurulmuştu hddyi çıkarında boot etmiyordu veya hddyi 1. sıradan sonuncu sıralara koyuncada çok geç boot ediyordu

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu nasıl düzeltebiliriz format atmadan çözümü var mıdır yoksa diğer diski çıkarıp asıl diske temiz kurulum mu yapmam lazım illa

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam galiba aynısı bendede olmuştu uefi kısmı hddye kurulmuştu hddyi çıkarında boot etmiyordu veya hddyi 1. sıradan sonuncu sıralara koyuncada çok geç boot ediyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam bende hiç Boot etmiyor öyle bir sorun var , ayarlayacagim bir sekilde temiz kurulum yapacağım olmadı

Top Bottom