2 ekran kartı görünüyor

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
beyler az önce 7500f işlemcimi söküp 9800x3d taktım bu nedenle 2 gpu gözüküyor. bunu nasıl devre dışı bırakırım veya bu şuan işlemcimin performansından mı yiyor?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (308).webp
    Ekran Görüntüsü (308).webp
    60.7 KB · Hit: 28
BIOS'tan iGPU özelliğini kapatmanız lazım

BIOS'tan iGPU özelliğini kapatmanız lazım
Peki şuan bu benim işlemcinin performansından yiyormu? Hiç kullanmasın cpu tüm gücünü oyuna versin gpu ya ayırmasın

Peki şuan bu benim işlemcinin performansından yiyormu? Hiç kullanmasın cpu tüm gücünü oyuna versin gpu ya ayırmasın
Bilmiyorum fakat bilgisayarınızda harici bir ekran kartı bulunduğu için en sağlıklı olan şey iGPU özelliğini kapatmanız olacaktır.

Bilmiyorum fakat bilgisayarınızda harici bir ekran kartı bulunduğu için en sağlıklı olan şey iGPU özelliğini kapatmanız olacaktır.
İntegrated grapich kapadım biostan gözükmüyor artık

İntegrated grapich kapadım biostan gözükmüyor artık
İşlemcinden çokta bir şey götürmezdi hem igpu normal kullanım için gayet iyi chrome açıp video izlerken ekran kartı yerine igpuya yük bindirirdi işlemci performansından da yemez eğer çok istiyorsan sanal çekirdekleri kapat :D

İşlemcinden çokta bir şey götürmezdi hem igpu normal kullanım için gayet iyi chrome açıp video izlerken ekran kartı yerine igpuya yük bindirirdi işlemci performansından da yemez eğer çok istiyorsan sanal çekirdekleri kapat :D
Neyse kapattım ben çokta önemli değil

Geri