Coil Whine dışında sıkıntıları olabilir dikkat edin. 2.5k falan o kartın piyasası.2000 TL ye coil whine sorunlu bi kart buldum 2020 temmuzda alınmış furmarkda max 75 derece sizce alınır mı? bu fiyata
İki fanlı olansa 75 derece değil rahat 81'leri görüyor.gigabyte
Fanları elle ayarlamıştır ya da Furmark ayarları yanlıştır. Çok rahat 80 dereceyi görür 15 dakikada.aynen iki fanlı olanı ,testi 15 dk yapmış çok anlamıyorum ama normal değilmi
uzay montaj falandır belki sistem bende de 75 derece civarlarında çalışıyordu ama fiyatı uygun sıcaklıklarda o model için normal zaten başka bi sorunu yoksa al direkFanları elle ayarlamıştır ya da Furmark ayarları yanlıştır. Çok rahat 80 dereceyi görür 15 dakikada.
gigabyte windforceların %80inde bu sorun var sanırım ben cwsi olmayan gigabyte windforce görmeidm pekgigabyte
Yok fark etmez benim kasa Flow zaten 1 derece anca oynuyor.uzay montaj falandır belki sistem bende de 75 derece civarlarında çalışıyordu
benim kasa da mesh ama uzay montaj ile arada en kötü 2-3 derece oynuyordu ortam sıcaklığı vs de farklı olabilir kayda değer bir fark yok zaten aradaYok fark etmez benim kasa Flow zaten 1 derece anca oynuyor. Alıntıyı görüntüle
Zamanında yaptığım Furmark. Tam yüke sokamıyorsunuzdur.
Asıl fark fan devrinde, 1 tane ufacık ısı borusu koydukları için fana abanmışlar. 2200 RPM çok yüksek bir devir.benim kasa da mesh ama uzay montaj ile arada en kötü 2-3 derece oynuyordu ortam sıcaklığı vs de farklı olabilir kayda değer bir fark yok zaten arada
evet fan çok yüksek hızlarda çalışıyordu aşırı gürültülüydü soğutması benim gördüğüm en kötü 1660 serisi kartlardan biriydi sanırım neredeyse piyasadaki tüm modelleri kullanmışımdır ama sağlam karttı yazın 45 derece havada %100 fan hızıyla 60 derecede aylarda mining yaptı en ufak hata vermemiştiAsıl fark fan devrinde, 1 tane ufacık ısı borusu koydukları için fana abanmışlar. 2200 RPM çok yüksek bir devir.