teşekkür ederim bakıyorum şimdiTemiz p20 pro bulabilirsen olur dostum taş gibi telefon.
huawei pek sevmiyorum google desteklemediğindenTemiz p20 pro bulabilirsen olur dostum taş gibi telefon.
Eski modellerinde google var. P20 de var mı bilmiyorum ancak bakabilirsiniz. İkinci el denl gelirse M21, Resmi 9T de olabilir.teşekkür ederim bakıyorum şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
huawei pek sevmiyorum google desteklemediğinden
baktım m21 hoşuma gitti p20 ye de baktım o da google desteklemiyorEski modellerinde google var. P20 de var mı bilmiyorum ancak bakabilirsiniz. İkinci el denl gelirse M21, Resmi 9T de olabilir.
p20 pro destekliyorteşekkür ederim bakıyorum şimdi
ben note 9 pro yu daha çok sevdim arkadaşımda note 9 var oyunda hızlı ısnıyor dediRedmi note 8 pro note 9 vs bakabilirsin güzel cihazla
teşekkürlerXiaomi Mi8. Oyununu full grafikte oynarsın. Kamerası da iyi. Ayrıca ekranı amoled. Ben 3.5 yıldır kullanıyorum sıfır almıştım. Sıkıntı görmedim şimdiye kadar. Bence Mi8 al kardeşim pişman olmazsın.
m31 e baktım en az bir 3000 den başlıyor fiyatlarıSamsung m31 iyi ama biraz bütçeyi geçer 4 bin olabilirse onuda alabilirsin bence samsung marka al yada huawei eskilerde google sorunu yada başka sorun hiç yok
P40'a kadar tüm modelleri Google destekliyor.teşekkür ederim bakıyorum şimdi
s9 a bakabilirsinteşekkür ederim bilgiden dolayı önerin var mı senin