KapitalistLiberal Baran
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç eder teklif edeyim28k berbat ötesi bi sistem ayakta öper alırsanız
kaç eder teklif edeyim28k berbat ötesi bi sistem ayakta öper alırsanız
16 17 şahsen (kasa ve ekipman,monitör hariç) monitörle en fazla 20-21kkaç eder teklif edeyim
Saçmalama lan 15K sadece kasa 2K monitor falan var. Düzgün fiyat biç.15k ver hepsine
monitör bu MSI 31.5" OPTIX G32CQ4 0ı 10k civarında 2.el 6kSaçmalama lan 15K sadece kasa 2K monitor falan var. Düzgün fiyat biç.
Yok iyi bir monitor değil ama hepsine 15K saçma bir fiyat.monitör bu MSI 31.5" OPTIX G32CQ4 0ı 10k civarında 2.el 6k
Estağfurullah hocam sizin söylediklerinize karışma gibi bir niyetim yok ama siz ben ve benim gibilere hakaret ederseniz bende size lütfen laflarınıza dikkat edin deme hakkını kendimde görüyorum. Bende hakaretle karşılık verebilirdim çünkü ama yapmadım. İyi forumlar.AGSDRGAGDFASFDGFASDFGASFD laflarıma dikkat etmeme sen mi karışacaksın yahu
25 e falan cekebilirsen alinir bu aradaBeyler biliyorum çok pahalı ama sisteme aşık oldum sizce pazarlıkla kaç teklif edeyim
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
yok25 e falan cekebilirsen alinir bu arada
3060 0lı sistemler 16k25 e falan cekebilirsen alinir bu arada
adama atabilceğim 3060 5600lü uygun sistem varmı
daha iyisi vardır illa ki 10dklık aramada bulduklarım sadece
14k desek monitör 2.elden 5-6kya bulunur kullandığı klavye de fiyatını asla hak etmiyor zaten dediğim gibi max 21kya toplanabilecek sistem 27ye çok çok daha iyileri dizilirMesaj otomatik birleştirildi:
daha iyisi vardır illa ki 10dklık aramada bulduklarım sadece
kanka monitöre baksana ayrıca 16k seçimden önceydiyok
Mesaj otomatik birleştirildi:
3060 0lı sistemler 16k
monitör 2.el 6k sıfır 10k ama 1ms 165hz 31.5 inç bence değmezkanka monitöre baksana ayrıca 16k seçimden önceydi
Kesinlikle alınmaz ne koyduğu belli değilBeyler biliyorum çok pahalı ama sisteme aşık oldum sizce pazarlıkla kaç teklif edeyim
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
ne anlamdaKesinlikle alınmaz ne koyduğu belli değil