- Reaksiyon skoru
- 996
imkanı yok alınmaz 0 bile alınmaz o fiyataBeyler biliyorum çok pahalı ama sisteme aşık oldum sizce pazarlıkla kaç teklif edeyim
www.facebook.com
Almayın hocam sakın. Adam sıfırından daha pahalıya satıyor. Böyleleri serbest piyasayı mahvediyor işte. Hem bu fiyata 3070 ler 6700xt ler varken 3060'ın yüzüne bakılmaz.Beyler biliyorum çok pahalı ama sisteme aşık oldum sizce pazarlıkla kaç teklif edeyim
www.facebook.com
kimse serbest piyasayı mahvedemez ben ve benim gibileri bu a*tal ül*ücü manisalıdan almadığı sürece adam pcyi satamaz fiyat düşürmek zorunda kalır diğer pclere yönerlir insanlar arz talep dengesiAlmayın hocam sakın. Adam sıfırından daha pahalıya satıyor. Böyleleri serbest piyasayı mahvediyor işte. Hem bu fiyata 3070 ler 6700xt ler varken 3060'ın yüzüne bakılmaz.
aynen öyle pazarlık yazcam baya düşük vercem kaç k verim sizceAdam seni öyle güzel öperki alırsan birdaha krndine gelemezsin![]()
Knk önemli olan dışı deyil içiBeyler biliyorum çok pahalı ama sisteme aşık oldum sizce pazarlıkla kaç teklif edeyim
www.facebook.com
evette bi anda aşık oldum sistemem fiyatı yeni yazdı adamKnk önemli olan dışı deyil içi
İlk önce laflarınıza dikkat edin çünkü karşınızda bir ülkücü var. Dediğiniz gibi insanlar talep etmediği sürece de zaten satılmaz. Bunun haricin de de bu kadar paranız varsa bence dediğim kartların olduğu hazır sistemlere bakabilirsinizkimse serbest piyasayı mahvedemez ben ve benim gibileri bu a*tal ül*ücü manisalıdan almadığı sürece adam pcyi satamaz fiyat düşürmek zorunda kalır diğer pclere yönerlir insanlar arz talep dengesi
Post automatically merged:
aynen öyle pazarlık yazcam baya düşük vercem kaç k verim sizce
hocam bu parçaların 0 ve 2. el fiyatlarını adama atıcağım yardım edermisinizAlmayın hocam sakın. Adam sıfırından daha pahalıya satıyor. Böyleleri serbest piyasayı mahvediyor işte. Hem bu fiyata 3070 ler 6700xt ler varken 3060'ın yüzüne bakılmaz.
AGSDRGAGDFASFDGFASDFGASFD laflarıma dikkat etmeme sen mi karışacaksın yahuİlk önce laflarınıza dikkat edin çünkü karşınızda bir ülkücü var. Dediğiniz gibi insanlar talep etmediği sürece de zaten satılmaz. Bunun haricin de de bu kadar paranız varsa bence dediğim kartların olduğu hazır sistemlere bakabilirsiniz.
adama atabilceğim 3060 5600lü uygun sistem varmı20-21kya monitör dahil aynı sistemi toplarsın zaten, kasası da görünüş harici hava akışı olarak rezalet
28k berbat ötesi bi sistem ayakta öper alırsanızBeyler biliyorum çok pahalı ama sisteme aşık oldum sizce pazarlıkla kaç teklif edeyim
www.facebook.com