Nasıl 12 bin ederi oluyor monitörle beraber?ederi 12.000tl,
22.000e rtx 3080 i5 r5 sistem toplanır alınır çok pahalı
15 olsun 15e de 12ye de bu sistemi almam şahsenNasıl 12 bin ederi oluyor monitörle beraber?
Monitörde almam gerekiyor ama bütçem max 22k civarlarıyani 22ye dümdüz çok daha iyi sistemler var 2ci el kötü kasa bence alma o ilandakiniATABERK DOGAN-BOOST/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
ATABERK DOGAN-BOOST/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
15 olsun 15e de 12ye de bu sistemi almam şahsen
12 bine verse bence gayet güzel fiyat bu arada alınır her türlü. Her şey dahil çünkü. Ama 20 bin de verilmez. Adam ayrıca bütçem 20 bin demiş. Yani monit9r dahil 20 bin anladım ben bundan. Senin attığın kasa hem monitorsuz, hem adamin butcesini aşıyoryani 22ye dümdüz çok daha iyi sistemler var 2ci el kötü kasa bence alma o ilandakiniATABERK DOGAN-BOOST/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
ATABERK DOGAN-BOOST/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
15 olsun 15e de 12ye de bu sistemi almam şahsen
Adama da çok bir şey diyemeyiz senin açından mantıksız olur. Sistemi alanın fatura fiyatına bakmak lazım. Vatan yani burası. Her şey içinde 30 bine falan verdilerse arkadaşa şaşırmam.Hocam sistem yeni alınmış ya ondan pahalı bence
Almayayım ben bunu ozaman . Şöyle 22-23k ya monitör ve hazır sistem bulmaya çalışayım . Amd ekran kartıda almak istemiyorum bu arada o bazı sorunların başıma gelmesinden korkuyorum.Adama da çok bir şey diyemeyiz senin açından mantıksız olur. Sistemi alanın fatura fiyatına bakmak lazım. Vatan yani burası. Her şey içinde 30 bine falan verdilerse arkadaşa şaşırmam.
Çok daha iyiiiiii 0 sistem varSatıcıyı tanıyorum yakın bi arkadaşım değil ama tanışıklığımız var aynı mahallede oturuyoruz test şansımda olur.Pc şu şekilde