2. el 3080 14bin Tl alınır mı? yada 16 bin max bütçe ekran kartı önerisi

Reaksiyon skoru
12
beyler 2 sene önce alınmış 3 fanlı evga 3080 buldum sarı sitede 14k . sizce almalı mıyım hala iş yaparmı yoksa 16k ya sıfır bir şey mi alayım . bu arada işlemcim r5 5600

beyler 2 sene önce alınmış 3 fanlı evga 3080 buldum sarı sitede 14k . sizce almalı mıyım hala iş yaparmı yoksa 16k ya sıfır bir şey mi alayım . bu arada işlemcim r5 5600
evga almayın evga artık ekran kartı üretmiyor sorun olsursa parçasını bulmazsın farklı marka bakın

evga almayın evga artık ekran kartı üretmiyor sorun olsursa parçasını bulmazsın farklı marka bakın
hmm enteresan bir bakış hocam . ama zaten bir nevi kumar bu 2.el . hem garantisi de bitmiştir muhtemelen ve ne gibi bir parça sıkıntı çıkarabilirki 14 bine 3080 iyi ama bir yanımda sıfır 4060 5060 falan al diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 sene önce nasıl alınmış oluyor 5 yıllık kart
valla satıcı öyle dedi fatura matura isterim olmadı

16 ya 6900xt al bence
NVIDIA Tercihim hocam malesef yüzde 5 lik fark için amd geçmem gibi

hmm enteresan bir bakış hocam . ama zaten bir nevi kumar bu 2.el . hem garantisi de bitmiştir muhtemelen ve ne gibi bir parça sıkıntı çıkarabilirki 14 bine 3080 iyi ama bir yanımda sıfır 4060 5060 falan al diyor

valla satıcı öyle dedi fatura matura isterim olmadı

NVIDIA Tercihim hocam malesef yüzde 5 lik fark için amd geçmem gibi
Yok hocam bana pek güven gelmedi benim kart ti versiyonu 2022de çıktı üretimi şuan yok şuan o kart en iyi ihtimal 4 yaşındadır başka kartlara bakın 14 bayağı ucuz mining falandır

Kral araba mı bu ne yedek parçası

14 normal fiyat hatta bence biraz pahalı 3080 için ederi bu zaten
Bana ucuz geldi ama tabi marka model göre degişir rog tarzı temiz kartlar bu fiyata bulmak zor

5060 8 gb ve r5 5600 olurmu hocam
Yok hocam sıfır 8 gb alamaz eger bütçem yeter dersen 0 olarak 5060 ti 16 gb

Son düzenleme:
ne boş yapılmış yedek parçadan kasıt her insan ugraşmaz sök taktan bilmez bile resmi garanti servisine gönderir ücreti muadilinde yaptırır kullanır kartını hiçbirşey bilmiyorsa evga tamamen kapattı ekran kartı devrini o yüzden türkiyede ulasabiliceginiz bir servis noktası yok kendi başınızasınız o yüzden evga kart alınmaz türkiyede servis ve destek hizmeti olan firmalara bakılmalı en azından bir sıkıntı oldugunda parası karşılıgında kartını tamir edebilme olanagın olmalı

ne boş yapılmış yedek parçadan kasıt her insan ugraşmaz sök taktan bilmez bile resmi garanti servisine gönderir ücreti muadilinde yaptırır kullanır kartını hiçbirşey bilmiyorsa evga tamamen kapattı ekran kartı devrini o yüzden türkiyede ulasabiliceginiz bir servis noktası yok kendi başınızasınız o yüzden evga kart alınmaz türkiyede servis ve destek hizmeti olan firmalara bakılmalı en azından bir sıkıntı oldugunda parası karşılıgında kartını tamir edebilme olanagın olmalı
1000039199.webp
1000039200.webp

12-13 bin tl bandında da bulunabiliyor bazen. Fiyat uçuk değil alınabilir temizse, etiketi üstündeyse ve test değerleri normalse. Ama ben yine de daha güncel bir kart öneririm bütçe çıkıyorsa. 2 sene önce aldığına dair bir kanıtı var mı, faturası olmasa da internetten aldıysa sipariş geçmişi falan da olur. İlle de Nvidia olsun diyenlerden değilseniz farklı kartlar da düşünülebilir.

Geri