kadirtcelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
beyler 2 sene önce alınmış 3 fanlı evga 3080 buldum sarı sitede 14k . sizce almalı mıyım hala iş yaparmı yoksa 16k ya sıfır bir şey mi alayım . bu arada işlemcim r5 5600
evga almayın evga artık ekran kartı üretmiyor sorun olsursa parçasını bulmazsın farklı marka bakınbeyler 2 sene önce alınmış 3 fanlı evga 3080 buldum sarı sitede 14k . sizce almalı mıyım hala iş yaparmı yoksa 16k ya sıfır bir şey mi alayım . bu arada işlemcim r5 5600
16 ya 6900xt al bencebeyler 2 sene önce alınmış 3 fanlı evga 3080 buldum sarı sitede 14k . sizce almalı mıyım hala iş yaparmı yoksa 16k ya sıfır bir şey mi alayım . bu arada işlemcim r5 5600
hmm enteresan bir bakış hocam . ama zaten bir nevi kumar bu 2.el . hem garantisi de bitmiştir muhtemelen ve ne gibi bir parça sıkıntı çıkarabilirki 14 bine 3080 iyi ama bir yanımda sıfır 4060 5060 falan al diyorevga almayın evga artık ekran kartı üretmiyor sorun olsursa parçasını bulmazsın farklı marka bakın
valla satıcı öyle dedi fatura matura isterim olmadı2 sene önce nasıl alınmış oluyor 5 yıllık kart
NVIDIA Tercihim hocam malesef yüzde 5 lik fark için amd geçmem gibi16 ya 6900xt al bence
Bilader tofaş mı bu yedek parçası olsun. En fazla fan değiştirmen gerekir onu da aliexpress te veya başka sitelerde bulursun.evga almayın evga artık ekran kartı üretmiyor sorun olsursa parçasını bulmazsın farklı marka bakın
Yok hocam bana pek güven gelmedi benim kart ti versiyonu 2022de çıktı üretimi şuan yok şuan o kart en iyi ihtimal 4 yaşındadır başka kartlara bakın 14 bayağı ucuz mining falandırhmm enteresan bir bakış hocam . ama zaten bir nevi kumar bu 2.el . hem garantisi de bitmiştir muhtemelen ve ne gibi bir parça sıkıntı çıkarabilirki 14 bine 3080 iyi ama bir yanımda sıfır 4060 5060 falan al diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla satıcı öyle dedi fatura matura isterim olmadı
NVIDIA Tercihim hocam malesef yüzde 5 lik fark için amd geçmem gibi
5060 8 gb ve r5 5600 olurmu hocamYok hocam bana pek güven gelmedi benim kart ti versiyonu 2022de çıktı üretimi şuan yok şuan o kart en iyi ihtimal 4 yaşındadır başka kartlara bakın 14 bayağı ucuz mining falandır
Kral araba mı bu ne yedek parçasıevga almayın evga artık ekran kartı üretmiyor sorun olsursa parçasını bulmazsın farklı marka bakın
14 normal fiyat hatta bence biraz pahalı 3080 için ederi bu zaten14 bayağı ucuz mining falandır
Bana ucuz geldi ama tabi marka model göre degişir rog tarzı temiz kartlar bu fiyata bulmak zorKral araba mı bu ne yedek parçası
14 normal fiyat hatta bence biraz pahalı 3080 için ederi bu zaten
Yok hocam sıfır 8 gb alamaz eger bütçem yeter dersen 0 olarak 5060 ti 16 gb5060 8 gb ve r5 5600 olurmu hocam
ne boş yapılmış yedek parçadan kasıt her insan ugraşmaz sök taktan bilmez bile resmi garanti servisine gönderir ücreti muadilinde yaptırır kullanır kartını hiçbirşey bilmiyorsa evga tamamen kapattı ekran kartı devrini o yüzden türkiyede ulasabiliceginiz bir servis noktası yok kendi başınızasınız o yüzden evga kart alınmaz türkiyede servis ve destek hizmeti olan firmalara bakılmalı en azından bir sıkıntı oldugunda parası karşılıgında kartını tamir edebilme olanagın olmalı