Neler Yeni

2.el 3500 civarı bir telefon önerisi

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Semi kaan Çakır
Redmi note 10 serisi,
hiç bir yerde görmedim böyle sorunu nedir hocam? güncelleme sonrası modem dosyası falan mı ? birde daha dün anneanneme redmi 12c aldım o sorunlu mu ? kafamın etini yemesin şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılımı güncellerken dikkat edin son güncellemelerde sıkıntılı diye biliyorum
evet modem dosyası istiyor , çok zor değil ki güncellemek zorunda kalmadıkça güncellemicem zaten.

Phanzox

80+ Silver
Piyasayı tam hatırlamıyorum ancak ikinci el s9/+ bulabilirsin belki.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
hiç bir yerde görmedim böyle sorunu nedir hocam? güncelleme sonrası modem dosyası falan mı ? birde daha dün anneanneme redmi 12c aldım o sorunlu mu ? kafamın etini yemesin şimdi.
Hocam size önerim olsun cihazı çok yormaz iseniz yazılım güncellemelerini araştırarak yaparsanız ve 3. Part uygulamaları güvenilir yerlerden indireniz ve en önemlisi cihaz yazılım sorunu çıkar ise üstüne beta güncellemesini sakın kurmayın yoksa cihazı hatadan kullanamazsıniz

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Ömer
Hocam şöyle diyeyim ben dediğim gibi Xiaomi nin Garanti markası olan Evofone da çalışıyorum ya. Bize kargo ile en az az günde 100 cihaz geliyor ise %40ı dediğin teller ki zatn ben hep derim Xiaomi alacaksaniz giriş segmenti Redmi almayın orta segment için de ge geçerli. Bize en az gelen Xiaomi serisi Mi serisi örnek (Mİ 10 Mİ 9 Mİ 11) PRO serisi ise zatn hiç gelmiyor geliyor ise de adam camı kırık olduğu için getiriyor. Bakın size karşı açık olacağım en kronik telleri söyleyeyim size ( Redmi 9T, Redmi Note 11 serisi, Redmi note 10 serisi, note 9 ve pro, Redmi 10 ve Redmi 10 2022, ondan sonra Poco X3 NFC ve Poco X3 Pro nun 256gb modeli kronik 128 GB modeli az geliyor. En sonda diyeceğim en sağlam cihazlar üstte dediğim dışında Redmi Note 7 mi 11 Lite ( tek sorunu güç tuşu bozuluyor oda ücretsiz yapılıyor duruma göre durum böyle yani hocam biraz uzun oldu k.b
Note 10 aldı arkadaş jiro problemi vardı gönderdi servise yapılmadan geri geldi ama kullandı tekrardan tabi problemleri vardır ama hocam işlemcisine vs. Bakınca 0 kaçak o modelleri almak daha mantıklı ikinci elde ise alacaksa 8 pro alsın

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Semi kaan Çakır
Hocam size önerim olsun cihazı çok yormaz iseniz yazılım güncellemelerini araştırarak yaparsanız ve 3. Part uygulamaları güvenilir yerlerden indireniz ve en önemlisi cihaz yazılım sorunu çıkar ise üstüne beta güncellemesini sakın kurmayın yoksa cihazı hatadan kullanamazsıniz
iikisi içinde mi geçerli bu ? ben internetten müzik harici bişey indirmem zaten , güncelleme ise zorunda kalmadıkça yapmam , günde 2 saat fifa dan daha fazla yorulmaz zaten cihaz. 12c de ise maks facebook ve görüntülü konuşma yapılacak.

şahin doğan

80+ Platinum
Samsung S9

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
iikisi içinde mi geçerli bu ? ben internetten müzik harici bişey indirmem zaten , güncelleme ise zorunda kalmadıkça yapmam , günde 2 saat fifa dan daha fazla yorulmaz zaten cihaz. 12c de ise maks facebook ve görüntülü konuşma yapılacak.
Sıkıntı olmaz o zman hocam

Top Bottom